Getting there

På fredag kjørte jeg 10ere med 80 kilo i knebøy, og i dag løp jeg intervaller på 18,5km/t. Riktig nok bare én intervall på 30 sekund, men det er en god følelse å kjenne seg i god form! Om det var sjokoladen jeg hadde til frokost, eller at jeg snappet så mye i pausene at jeg knapt fikk med meg hva som skjedde, ikke vet jeg, men løpingen i dag gikk bra.

16 intervaller. 30 sekund jobb, 30 sekund hvile. 2% stigning. Jeg startet på 17km/t og økte med 0,1km/t per intervall. Det er geniaøt både for å presse meg selv litt, men også for å telle antall intervaller ;-) Vanligvis stopper jeg å øke tempoet når jeg kommer til 18, men i dag fortsatte jeg altså til 18,5. Det føltes bra!

I går derimot hadde pipa en annen lyd. Jeg stakk bort på SHP rett før Ian var ferdig på jobb, og gjorde en rask men oj så slitsom økt med kettlebells. Det var kanskje ikke en så veldig hard økt egentlig, men jeg har jo blitt så vant til å ta lange pauser når jeg trener med Kaia at det plutselig var ett kav å bare kjøre gjennom alt uten måtte underholde henne. Man skal ikke kimse av høyrep og korte pauser ass! En bonus var jo i alle fall at det gikk fort å gjennomføre.

Nå tenker jeg å joine Kaia i drømmeland og håper at dagen ikke starter klokken 05.00 i morgen også!

Snaiks :-)

6 kommentarer om “Getting there

  1. Fy søren du er rå! :D Har prøvd ut intervallene dine med 15 stk fra @17-18, og gjorde som deg å stoppa å øke når 18 var nådd. I motsetning hadde jeg bare 1% stigning. I dag skulle jeg riktignok bare ta 6stk fra 17-17,5 men med en motstand på 1,5%. Haha. Det ble ingen økning etter 17,2 for å si det sånn. All creds til deg!

  2. Ok…. den farta du har… HELT RÅ!
    Nå er ikke jeg noe hurtig, vertfall ikke på mølle, og jeg starter mine intervaller på 11 km/t, (45 sek på, 15 sek av) øker farten med øker med 0,2, og når jeg kommer til 12 km så går jeg ned på 30 sekunder på 15 av. Synes liksom at når jeg treffer 13 km/t, da begynner det å gå fort :’D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s