Mormor og morfar in da house

Jeg har 10 guloster i kjøleskapet og i snopeskapet ligger det mer sjokolade enn noen har godt av, noe som kun kan bety en ting: mamma og pappa er i Dubai!

Gjett om det var en liten jente som var overrasket i morges da det plutselig lå to smilende ansikter i gjestesengen. Vi fikk kost oss litt hjemme, dagen startet jo tross alt klokken 5 (!), før det bar til stranden. Der ble vi til vi var sultne og trøtte, og i skrivende stund sover både pappa og Kaia. Jeg og mamma burde vel strengt tatt ta kvelden vi også, i tilfelle sjefen i huset vil starte dagen før fuglene fiser igjen ;-)

Snaiks!

4 kommentarer om “Mormor og morfar in da house

  1. kjære Inger! Et lite kroppsspørsmål. Først; du ser så sykt smashing ut og for meg ser det virkelig ut som du ser akkurat ut som du gjorde før du ble gravid – om ikke bedre! Kan jeg spørre om du er tilbake til samme vekt som før du ble gravid? Og hvor mange måneder/uker tok det før du kom dit? Hilsen høygravid :D

    1. Hei, og takk! Vekta ble fort den samme som før graviditeten, det tok noen uker, men husker faktisk ikke eksakt :-O kroppssammensetningen, muskler og form derimot, det tar nok litt lenger tid. Jeg tror nok aldri kroppen vil bli helt som før, men det er heller ikke noe mål. Jeg er kjempefornøyd med kroppen som den er nå, og får jeg litt fastere rumpe i fremtiden får det bare være en bonus ;-)

      Gratulerer så masse med bebis i magen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s