Birthdaygirl

Det tar på å fylle 31 år, så jeg titter egentlig bare kjapt innom for å si hei. Foruten at Ian forsatt er i Norge så har dagen vært super! Det ble en litt knirkete start med en liten frøken som plutselig ville være våken fra 3 til 5 i natt, men så fikk jeg til gjengjeld sove til klokken 7, så da var alt ok igjen ;-)

Mesteparten av dagen ble brukt til shopping, og jeg fikk det aller viktigste av pappa: CINNABON. Èn bolle inneholder ca en million kalorier, så det var jammen flaks jeg spiste to! Åh, lol! Kanskje det er bra man ikke fyller år hver dag ass!

Nå tar denne trøttisen kveld. God natt partypeople!

XOXO,
Inger, 31 år

2 kommentarer om “Birthdaygirl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s