Me time

Her om dagen kom jeg til å tenke på om jeg angret på at jeg ikke festet mer, gikk ut for å spise middag og på kino og sånn før Kaia kom. For lets face it, det har jo ikke akkurat blitt mye sånt det siste halve året. Jeg tror jeg kan telle på én fing hvor mange ganger jeg har vært ute på vift de siste 7 månedene liksom. Men jeg kom fort fram til at jeg absolutt på ingen måte skulle ønskt at jeg gjorde mer av sånt.

Altså jeg liker jo å ta meg en fest jeg som alle andre, men det er lenge siden jeg gikk ut bare for å gå ut. Dersom det var en anledning til å ta en fest var det greit nok, men hverken jeg eller Ian har vært sånne som «drar på byen» bare fordi det er helg.

Det jeg derimot skulle ønske at jeg gjorde annerledes før Kaia, er å sette pris på en treningsøkt der jeg bare har meg selv å tenke på. Jeg har jo hatt noen sånne siden Kaia kom, men de aller fleste treningsøktene har vært med henne til stede. Hun er verdens søteste treningspartner, men ting tar tid og det er ikke til å legge skjul på at jeg trener mindre som følge av det.

I dag derimot fikk jeg trene hardt og lenge- akkurat som i gamledager ;-) Aahh, så digg det var!

A1) 5 x 3 clean & jerks @ 60kg
B1) 4 x 10 knebøy @ 80kg
B2) 4 x 10 pullups
C1) 3 x 10+10 utfall @ 50kg
C2) 3 x 10 pushups på ball
D1) 2 x 10+10+10 GHD-complex

Ha en fin lørdag!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Me time

  1. Hei!
    Du – det apparatet til å trene glutes og bakside lår (det heter Pivot 130 GHD på Sportsmaster): kan det vippes og stå i høyden når det ikle brukes? Altså, jeg ser at set antagelig ikke er meningen, men om det allikevel går, liksom? Har kjøpt et, men ser ut fra målene at det tar temmelig mye plass i treningsrommet… Sånn er det når man er noe impulsiv 🙄😳
    Takk for at du deler så mye bra.
    Hilsen fra Ingunn 🍓

    1. Hei! Hmm, mulig det går altså, men vet helt ærlig ikke om det ville tatt så mye mindre plass strengt tatt :-/ håper du klarer å skvise det inn likevel, det er jo en dritkul ting å ha på hjemmegymmet liksom :-D

  2. Hej söta du! Får jag fråga vad du använder för white stripes när du bleker tänderna? Och hur ofta gör du det? Tänkte beställa men vet inte vad och vart jag ska beställa..:) kram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s