Jeg har jo ingenting å blogge om

..for alt jeg gjør om dagen er å ligge strekk ut på en solseng! Kaia er i ferd med å bli en strandløve med stor S, og jeg holder på å bli lat. Utenom i dag vel og merke, for da fikk jeg plutselig for meg å filme noen treningsøvelser til Instagram. Jeg hadde egentlig tenkt å kun kjøre én runde, for show and tell liksom, men så ble jeg ikke fornøyd med filmingen før på tredje runde 

#bonustrening #FTW ;-)

I perioder som dette er jeg glad for at jeg ikke lever av bloggen min, eller har sponsorer som puster meg i nakken. Men har jo samtidig lyst at dere som forsatt gidder å klikke dere inn her får noe å lese liksom. Så jeg håper skrivelysten kommer tilbake helt plutselig. I mellomtiden lever jeg altså på Instagram- bikinibilder i fine farger hver dag og greier ;-) 

Sorry for fraværet, men folk leser vel mindre blogger om sommeren uansett, eller?

Snaiks!

4 kommentarer om “Jeg har jo ingenting å blogge om

  1. Helt ok med bloggtørke. Skjønner deg godt jeg! Digg at du ikke da får «klikk-bait»-syken og operer nesa eller forteller om din første gang eller noe.. Noen har en skrue løs. Du, den sangen, «Inn i mitt liv» – altså, hallo! I ekte phungfolkstil «Eg takkar deg!!» (ref: Tusvik og Tønne). Nydelig! Nesten så hormonelle meg må sippe litt hver gang Spotifyen min spiller den. Fem måneder gammel baby her. Kos deg i varmen! Snart to måneder Norgesferie på mini meg meg nå. Texas is too hot to handle fom for to uker siden :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s