4 år

I dag har jeg og Ian vært gift i 4 år! Det burde jeg jo strengt tatt hatt mye å skrive om (ref. forrige bloggpost), men for det første har jeg ikke tid, Ian skal nemlig straks ta meg med ut på en overraskelse (serr, jeg vet ikke hva vi skal, men fikk beskjed om å ha på meg treningsklær!?), og for det andre så leser jo Ian knapt bloggen min. I dag handler jo om meg og han (og blomster/lin tydeligvis), så jeg tar kjærlighetsavklaringen til ham direkte hvis det er greit for dere ;-)

Men dere kan få se en liten snutt fra dagen vår for 4 år siden, siden det tross alt er #throwbackthursday

8 kommentarer om “4 år

  1. Gratulerer så mye med bryllupsdagen Inger og Ian 😊 Du er til stor inspirasjon og artig å følge selv om du har lite å skrive om ☺️

  2. Å den flotte filmen får meg alltid te å grina – en fantastisk flotte dag som eg fekk ta del i – tusen takk for det . Dokke æ bare nydelige .Gratulera og lykke te .
    Knib fra Tone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s