Sommerferie

I går ankom vi Portugal, nærmere sagt Algarvekysten- enda nærmere sagt Loule. Jeg skriver det sånn fordi jeg knapt selv vet hvor vi er. Alt jeg vet er at reisen i går gikk over all forventning (tross at vi satt en time inne på flyet før vi lettet), og at det er helt nydelig her vi er!

Huset til Ian sin far er kjempekoselig, og uteområdet setter virkelig prikken over I’en. Her er basseng, boblebad, solsenger og det som jeg nesten synes var det beste: langbord rett utenfor kjøkkendøra slik at vi kan spise både frokost, lunch og middag med nydelig utsikt. Jeg spiste min frokost på ett håndkle med Kaia på gulvet jeg da, men dere skjønner hva jeg mener- I think I’m gonna like it here!

God helg party people!
Snaiks :-)

4 kommentarer om “Sommerferie

  1. litt off topic her, men siden du er så innmari kjent i Dubai så spør eg bare :)
    meg å mannen skal på bryllupsreise til Mauritius, men pga flytider og endringer og dill og dall, så får vi en hel dag i Dubai.. altså, vi ankommer om fredagskvelden, og reiser igjen tidlig morgen søndag.. hva bør vi absolutt se når vi bare har 1 dag der? og hva bør shoppes? hvordan er prisene på treningstøy som Nike osv? og RayBans?
    mange spørsmål her nå, men håper du tar deg tid til å svare :)

    1. Hei! Hmm, det blir vel nok av solings på Mauritius så dere trenger kanskje ikke prioritere stranda mens dere er i Dubai. Da ville jeg heller dratt til Dubai Mall, shoppet til krampa tok dere og spist middag på social house mens dere ser på fonteneshowet utenfor Burj Khalifa. Dessverre er det dyrt i Dubai nå, pga kronekursen :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s