No vil æ færra te Mexico

..eller Portugal da, men det er ingen sanger om det landet så vidt jeg vet ;-) 

Ian sin far har kjøpt seg hus der, så i morgen reiser jeg, Kaia, Ian, svoger og svigerinne og deres 3 gutter på en aldri så liten familieferie. Selv om vi har reist mye frem og tilbake til Norge i det siste, og bor ett sted der vi har sommer hele året, kjenner jeg at jeg gleder meg til sommerferie- sånn helt på skikkelig. Det beste er at Ian også har fri, og jeg gleder meg til at han skal få slappe av liksom :-D 

Og så gleder jeg meg til sol, for den har vi dessverre ikke sett så mye til de siste dagene her. Tror det er litt over 30 grader dit vi skal, og det høres jo intet annet enn perfekt ut! Fy søren så heldige vi er :-)

Vi var også heldige å fikk trene i dag, noe som forklarer mitt svette smil på bildet over her. Squatclean thrusters, pullups, bulgarske splitt, dips og legcurl skal nok kjennes godt i flysetet i morgen tenker jeg!

Nå får jeg prøve å få ett par timer på øyet.
Gudd nait :-*

6 kommentarer om “No vil æ færra te Mexico

  1. Du Inger. Jeg lurer litt på hvor lange økter du pleier å ha. Jeg synes ofte øktene dine ser ganske korte ut, altså typ 30 min. Stemmer det? Jeg føler ofte jeg må trene så lenge for å få resultater, men det er kanskje ikke sånn det er?

    1. Ja det er lenge siden jeg sluttet å bruke varighet som mål på kvaliteten av øktene mine. Du trenger nødvendigvis ikke trene lenger enn 30 minutt, så lenge du trener rett! Når det er sagt hadde jeg nok ofte trent lenger dersom jeg kunne, men etter at Kaia kom har det heller blitt kortere og mer intensive økter på meg.

  2. Kjenner meg godt igjen i det med å ha sommerferie på ordentlig. Nå er det vinter her i São Paulo og selv om det kan komme ned i 5 grader er det stadig vekk 25 grader og sol. Sommeren er muligens noe lik Dubai med rundt 35 grader i skyggen. Allikevel får jeg ikke noen sommerferiefølelse, så på denne tiden til neste år håper jeg på sommer/vinterferie på hytta i Norge :-D Kos dere i Portugal, der er det nydelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s