Jeg kommer kanskje til å angre i morgen

..men det var i så fall verdt det! Nå hadde jeg ikke løftet noe tungt på over én uke, og jeg begynte mildt sagt å få abstinenser. 

Jeg skal ikke påstå at det var så digg mens jeg holdt på (les: jeg hadde lyst til å gi opp!), men jeg tillot ikke meg selv å klage når jeg er så heldig som har mamma og pappa til å passe på Kaia. Men som sagt, det er mye mulig jeg klager i morgen ;-)

Det ble knebøy, utfall og hofteløft i samme opplegg som «vanlig».

A1) 5 x 20 knebøy @ 50kg
B1) 5 x 20 utfall bakover @ 50kg
C1) 5 x 20 hofteløft i Bootybuilderen

Oldie but goldie osv :-D

God natt! 

17 kommentarer om “Jeg kommer kanskje til å angre i morgen

 1. Hei Inger!
  Takk for en lærerik og morsom blogg( og snap!! haha)
  Jeg har lyst å bestille klær fra lululemon men er veldig usikker på hvordan størrelsene er. Virker som medium i Norge ( 38) tilsvarer en large hos dem osv. Jeg bruker S i treningsklær til vanlig, men er så kipt å bestille feil. Hvordan føler du klærne er i størrelsen?
  Hilsen Elisabeth :)

  1. Hei!
   Jeg er enig, jeg forstår meg heller ikke på størrelsene når det går i 2, 4, 6, 8, 10 osv. Og så føler jeg at jeg kan ha både str 4, 6, 8 og 10 liksom, så sorry, her kan jeg dessverre ikke hjelpe :-/

 2. KOR e kjolen mordi hadde på seg på snap!?? Lekre begge to, men eg hartje kropp t å gå i heilkvitt 😝

 3. Hei Inger! :)
  Har følgt bloggen din en liten stund, og følgt deg på instagram. Må bare si at du er en veldig inspirerende person!
  Jeg ser du e hjemme i Okka by, og lurer på om du skal ta turen innom Sandnes/Stavanger mens du er i Norge? :)
  Mvh Ine

   1. Hei igjen :)
    Så gøy! Kom gjerne innom Norwegian Outlet på Ålgård :)
    På fritiden liker jeg å ta bilder, og lærer masse av en fotograf. Ville gjerne tatt noen bilder av lille jenta de/deres. Forstår at dette høres litt merkelig ut, beklager for det- kan evt mailes, men er ei helt uskyldig jente på 21 år, hehe :)

 4. Altså, ikke legg deg enda. Jeg har ikke fått nok av å høre om hvor billig kjolene var! Digger snappen din, dialekten din er bare så deeeeeeilig å høre på! Og du er inspirerende og flott! Hilsen brautende bergenser i sydvest ✌

  Forresten! Kan du skrive noe om intervaller utendørs? For øyeblikket er det mitt eneste treningssenter (naturen). Har prøvd meg på 4×4 og syns det fungerer bra, men vil gjerne ha noe å bytte med sånn at jeg ikke går lei!

  1. Hahahaha, herlig!

   Hmm, vet ikke om jeg har så mye annet å komme med på den fronten enn bakkeintervaller. Det er nemlig omtrent det eneste som funker for meg av intervalltrening uten tredemølle. Ellers er jeg redd jeg hadde slakket mer enn jeg burde om du skjønner. Mens bakkeløp blir slitsomt uansett liksom ;-)

   Så prøv det! Finn en bakke som tar ca 30-50 sek å løpe opp. Løp så fort du klarer og gå eller jogg ned igjen. Gjenta så mange ganger du gidder ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s