Runners high rundt Hestnes

Dersom noen hadde sett meg på løpetur i morges hadde de trodd jeg var høy på noe, for makan til runners high er det lenge siden jeg har hatt!

Som nevnt pleier jeg vanligvis å sove når Kaia har sin første hvil for dagen. Nå når vi har hatt så mye tid med mormor og morfar har jeg til og med fått sove videre dersom Kaia har våknet for tidlig fra luren sin- fy søren så herlig! Men i går bestemte jeg meg for at jeg heller skulle ta meg en løpetur, og nå sånn rett etterpå kjenner jeg at det har jeg lyst til å gjøre

Jeg har en løperunde jeg alltid løp i gamledager (les: før graviditet, bekkenplager og Kaia). Da løper jeg hjemmefra, og en liten halvtime senere er jeg ved sjøen og ser ut i åpne havet. Det er en helt nydelig løype, men stien er ujevn og det er lange bakker både oppover og nedover. Noen steder er det en utfordring bare å sette den ene foten foran den andre, så dette er ikke en tur der man setter sin beste kilometer for å si det sånn! Siden jeg for en gangs skyld kunne løpe uten å ta hensyn til grusom varme eller vogn vurderte jeg faktisk å løpe en annen runde, slik at jeg kunne løpe litt fort, men det var ikke mange stegene jeg hadde tatt før jeg ristet på hodet av min egen tankegang. Herregud for en følelse! Synes dere jeg er klein hvis jeg sier at jeg begynte å grine? For det gjorde jeg!

..måtte tørke tårene ganske fort da. Synet ble svekket og jeg kunne jo ikke risikere å snuble i en rot eller noe ;-)

Ha en strålende søndag partypeople!

13 kommentarer om “Runners high rundt Hestnes

 1. Hei! Bare lurer på hvorfor du gir kaia babysmoothie på pose?? Denne forsøpler, er svært dyrt og er mindre næringsrik! Mye bedre å gi ordentlig frukt!!

  1. Anne: Jeg synes ikke 10-15kr er dyrt for en smoothie pose. Altså, jeg regner med inger har oversikt over økonomien sin selv. I et miljø perspektiv så er det nok ikke her du bør legge energien din, da denne smoothie posen utgjør en dråpe i havet. Jeg er ganske sikker på at Kaia får ordentlig frukt også. Ellers vil jeg oppfordre deg til å passe dine egne saker, bruke dine penger på det du vil og ikke legge dine meninger over på andre. Kjøp deg en is, nyt sola og slapp av, det finnes viktigere saker i verden, hva med å engasjere seg i barn som dør av sult i Sudan? Det er da langt viktigere enn smoothie poser fra butikken. God bedring Anne, og god sommer.

 2. Hahaha men Gud, bästa svaret från dig Inger!

  Och Anne, vad är det där för kommentar? Stackars dig alltså.

  Kram till Inger

 3. Hei Inger! 😊 Alltid like kjekt å lese bloggen din! Har ikke så mye med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du la om kostholdet ditt å spiste mindre protein når du var gravid? Jeg spiser mye proteinrik mat løpet av en dag og ligger sikkert opp mot 3 g pr. kg kroppsvekt hver dag. Men jeg vil selvsagt legge om dersom dette er for mye og kan være skadelig for fosteret 😊

  1. Hei! Jeg er ingen ekspert på området, men vet ikke hva som eventuelt skulle vært skadelig/»farlig» med ett for høyt proteininntak med tanke på fosteret. Det er jo oftest proteinets påvirkning på nyrene man bryr seg om når det gjelder ekstremt høye inntak- mye høyere enn 3g per kg kroppsvekt. Men som sagt, jeg er ingen ekspert. Selv gjorde jeg ingen slike endringer, men spiste ett balansert kosthold (etter kvalmen gav seg rundt uke 16!).

   Gratulerer med liten i magen :-D

 4. Herlige Inger! Jeg elsker å følge med deg bestandig, men jeg VIRKELIG elsker å følge deg når du er med (stor)familien din – DU STRÅLER SÅ SINNSYKT! Jeg blir varm helt inn til hjerterota, når jeg ser forholdet du har til din mor, far og bror – magisk! Ønsker deg og dine en riktig god sommer !! PS: Ikke bry deg om Anne sin surmaga, sleivete kommentar. Makan!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s