Reunion

I dag har jeg og Kaia fått vært med både Margrethe og Jonas, og søsteren hennes Solveig, og hennes lille Matteo. De tok turen fra Tananger til Okka By, og vi koste oss sammen i flere timer på kafé og lekeplass. Det var kjempekoselig å se de igjen alle 4 og tiden bare fløy i vei. 

Kaia fikk sitt første møte med sandkassen, noe som egentlig er litt ironisk siden hun bor i en stor sandkasse (les:Dubai). Hun digget det i alle fall, så vi har spurt morfar pent om å få sandkasse i hagen :-D

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s