Sommerferie

Det var altså min intensjon å blogge litt i går for å bryte radiosilencen her inne, men jeg klarte ikke engang å sette mobilen på lading før jeg sloknet. Vi reiste nemlig hjem til Norge i går, og en sånn reise tar på for både store og små! Ian er fortsatt i Dubailand, men heldigvis hadde jeg og Kaia storebror/onkel Ole med oss på reisen. Turen gikk bra, men jeg konkluderte fort med at Kaia krever mer action og mindre søvn nå enn sist vi reiste samme strekning. På Gardis kom selveste Harald Rønneberg bort og snakket med oss, så jeg må jo uansett oppsummere med at turen var en suksess ;-)

Og jeg har faktisk litt sommerferiefølelse nå! Ikke bare fordi vi landet til strålende sol og 25 grader, men fordi dagene før vi reiste hjem var superbusy og jeg hadde nesten litt sånn eksamensnerver. På mandag og tirsdag foreleste jeg nemlig for AFPT sine PT-studenter som tar intensivutdannelse i Dubai as we speak, og det gjør jo alltid litt med nervene mine. Jeg foreleser helt enkelt for sjeldent til at jeg klarer å ta sånne ting med en klype salt, men nytt i år var at jeg i tillegg var nervøs for Ian og Kaia som skulle være alene to hele dager- for aller første gang! Det er jo ingen tvil om at det er noe vi alle 3 hadde ekstremt godt av, men jeg er jo selverklært hønemor da. Heldigvis gikk det superbra første dagen, så dagen etter var hu mor mye mer avslappet. Når det er sagt, herreguuuud så godt det var å komme hjem til Kaia etter så mange timer fra henne :-D

Forelesningen gikk forresten også bra, og jeg er søren men dritheldig som får lov til å gjøre det! Jeg satte ekstra stor pris på å bli spurt i år siden fokuset mitt ikke akkuratt har vært å bli en bedre ernæringsforeleser det siste året! Og selv om det faktum også bidro til at jeg følte meg ekstra nervøs, føltes det desto bedre da det var over.

Sånn! Da har jeg fått trimmet bloggefingrene litt, og håper virkelig jeg får trimmet resten av kroppen i dag også. Jeg har ikke trent siden søndag, og jeg har en uskrevet regel om at jeg aldri lar det gå mer enn 3 dager uten trening. Dessuten har jeg dritlyst til å trene! Og så må jeg jo vaske håret ;-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s