Fordi jeg måtte vaske håret

Jeg vet jeg har sagt det før, men det føles altså som tidenes waste å vaske håret dersom jeg ikke har trent først. Håret mitt var skittent, og det måtte vaskes fordi jeg skal forelese for den fine gjengen fra AFPT i morgen, så dermed ble det intervaller på meg i kveld.

Jeg hadde ingen høye forventninger til at det verken skulle føles eller gå bra, men det gjorde det faktisk! Og det til tross for at jeg var superkvalm i går og knapt spiste noe hele dagen. Kanskje det var nesten 10 timer søvn (ikke sammenhengende, men likevel!) som gjorde susen. Jeg sovnet nemlig med Kaia i går, med upussede tenner og maskaraen forsatt på, og det var så sinnsykt digg! Så, 16 stk 30/30 intervaller ble det altså, og håret er i skrivende stund rent ;-)

Nå skal jeg bare få ut fingen til å føne det også, og så er vi nesten i mål. Altså, HVORFOR er hårvask så sinnsykt tiltak?Er det bare meg?

..herregud, her driver folk å kjører på mennesker med vilje, og jeg klager på at jeg må vaske håret. Hva er det som skjer med verden? Vær så snill å ha meg unnskyldt. Jeg er trist fordi mamma og pappa har dratt fra Dubai, og stresset for forelesningen i morgen. Jeg vet knapt hva jeg skriver. 

Sorry og god natt.

16 kommentarer om “Fordi jeg måtte vaske håret

 1. Litt tidlig med humor referanser til er brutalt terrorangrep der små barn ned i 1 år ble drept kanskje. Hvor foreldrene måtte kasta barna sine over gjerder for å redde livet dems. Jeg er fan av deg, alltid vært. Men den kommentaren der synes jeg du burde fjerne…

  1. Det var jo absolutt ikke ment som humor! Heller en refleksjon over hvor totalt poengløst en sånn blogg som dette er! Beklager virkelig om det virket støtende, det var absolutt ikke min intensjon. Det som skjedde i Nice er helt totalt forferdelig og traff meg ekstra mye fordi det var så mange barn involvert.

 2. Litt tidlig med humor referanser til et brutalt terrorangrep hvor barn ned i 1 år ble drep kanskje. Hvor foreldre måtte kaste barna sine over gjerder for å redde dem. Jeg er fan av deg, alltid vært – men den kommentaren der synes jeg var unødvendig.

  1. Det var jo absolutt ikke ment som humor! Heller en refleksjon over hvor totalt poengløst en sånn blogg som dette er! Beklager virkelig om det virket støtende, det var absolutt ikke min intensjon. Det som skjedde i Nice er helt totalt forferdelig og traff meg ekstra mye fordi det var så mange barn involvert.

 3. Synes kanskje det er litt tidlig med humor referanser til et brutalt terrorangrep hvor barn ned i 1 år ble drept kanskje. Hvor foreldre måtte kaste barna sine over gjerder for å redde dem Jeg er fan av deg og har alltid vært det, men synes den kommentaren var unødvendig.

  1. Det var jo absolutt ikke ment som humor! Heller en refleksjon over hvor totalt poengløst en sånn blogg som dette er! Beklager virkelig om det virket støtende, det var absolutt ikke min intensjon. Det som skjedde i Nice er helt totalt forferdelig og traff meg ekstra mye fordi det var så mange barn involvert.

 4. Jeg er så glad for at du blogger og at du finnes! Det er så utrolig deilig å lese en blogg med et ærlig og menneskelig menneske? Haha! Jeg er ikke så veldig flink til å trene selv utenom noen turer med hunden i uken og jar heller ikke barn men likevel finner jeg innleggene dine interessant. Det er deilig å se at andre også kan hive innpå en sjokoladeplate og likevel vise en sunn livsstil. Litt misunnelig på tilværelsen din i Dubai og at du og Ian lever drømmene deres ut. Nei hjelpes, vet ikke helt hvor jeg vil med denne kommentaren men vil bare si at jeg sitter pris på innleggene dine og at du deler av hverdagen din!

 5. Så mye ekkelt folk skal kommentere her nå! 😩 Folkens, fortsetter dere sånn kommer dama til å slutte å være ekte her inne, eller i verste fall slutte å blogge. Kan dere ikke overse sånne setninger, hvis dere ikke takler det som er skrevet? Eller slutte å lese? Vi bryr oss alle om ting som berører oss i nåtid!!! Altså for Inger, at mamsen reiser er akkurat nå dritkjipt, og det med håret er jo et kamuflert treningstips (kanskje hun ikke vet det selv en gang, men etter at det har blitt en greie her på bloggen, klarer jeg liksom ikke dusje håret utrent selv😂). I get it, for jeg eeeeelsker mamma😝💪🏻 Dette er en fjern kommentar, men jah🙏

  1. Så enig 👆🏼
   Jeg håper ikke du tar deg nær av slike kommentarer, eller de om Kaia, Inger. Alle burde skjønne at den kommentaren ikke var ment på en humoristisk eller upassende måte. Og det er jo faktisk sånn at vi ikke kan ta inn over oss all verdens elendighet, da hadde vi jo vært konstant ulykkelige.

   Jeg digger bloggen din og måten du fremmer en sunn livsstil og et sunt forhold til egen kropp, trening og mat. Keep up the good work!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s