Beach day

I dag har vi vært på stranden, en søt liten og litt avsides strand med masse sjarm. Jeg er virkelig en strandperson, men har aldri vært supergira på all sanden det medfører. Og det ble jo litt ekstra mas med sanden når Kaia var DEKKET i den for å si det sånn. Hun gnikket seg i øynene med sandete hender og smakte på herligheten, men jeg tror likevel vi kan fastslå at vi hadde en veldig fin dag. Når Kaia så omsider tok tidenes lengste lur i vognen fikk vi til og med legge oss ned litt for å sole nesene, og jeg klaget ikke på noe- tross sand i hår og BH ;-)

Her om dagen tok forresten Kaia sine første krypesteg, og rett før leggetid i kveld var det kontinuerlig og bestemt kryping på gang. Jeg blir jo så rørt at jeg lett kunne ha begynt å grine liksom!

Vi er heldige :-)

10 kommentarer om “Beach day

  1. Skjønner godt du bor i Dubai, med den kroppen der sku jeg og gått i bikini 24/7 :D hihi.. ååh dere er en sånn fin familie, sånn skal jeg og blir når jeg blir stor :) Hilsen jente 23. Lol ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s