I thank God everyday that I woke up feeling this way

Ok, det er høy #gladkristen-faktor på den overskriften, men det var jo akkurat sånn jeg følte meg i morges. Hun der Meghan Trainor får sagt det ass!

Jeg så virkelig mørkt på det i går etter treningssmellen. For jeg hadde vondere enn jeg har hatt på veldig, veldig lenge. Jeg begynte så smått å forberede meg på en uke eller mer påtvunget treningsfri, mye vondt og masse klaging. Men så våknet jeg i morges med enn rygg som riktignok var litt støl, men type treningsverk, og ikke sånn kjempevondt som jeg hadde i går. Jeg skal nok ikke gjøre markløft med det første altså, men fy søren så lykkelig jeg er for at det ikke var så alvorlig som først antatt! 

Så da Kaia var klar for sin første hvil i morges hoppet jeg i joggeskoa og la på tur. Fy. Søren. Så. Digg.

Hvorfor ryggvondten gikk så fort over vet jeg forøvrig ikke, men Ian sa at jeg måtte holde meg i så mye bevegelse som mulig, så det gjorde jeg. Og så var det den aftenbønnen da ;-)

Snaiks!

2 kommentarer om “I thank God everyday that I woke up feeling this way

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s