Instruktør

Når jeg er hjemme på ferie trener jeg litt på begge de flotte treningssentrene som finnes her i Okka By, og som en liten takk for at jeg får lov til det spurte jeg om det var interesse for en gruppetreningstime ala ingerindubai på respektive senter. Så i morges lekte jeg (og Ian) gruppetreningsinstruktør for 20 morgenspreke damer, og det var virkelig en gjeng med futt i skal jeg love!

Både under og etter økten var det intet annet enn store smil å se, så dette frister til gjentakelse. Og så blir jeg så gira når folk gir så mye innsats, så jeg lokket med meg Ian på noen intervaller selv før vi dro hjem. Herlig start på dagen indeed!

Håper dere har en fin lørdagskveld!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “Instruktør

  1. Hei Inger, bare en liten ting…den tightsen som du hadde på deg på denne treningen, hva slags merke er det? prøvde å se etter den på div.nettbutikker men uten hell :( den var såååå fin i fasongen syns eg…;) Hilsen Diana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s