Stavanger

I dag har vi vært i Stavanger, noe som var så lenge siden at det var verdt å nevne på bloggen liksom. Det ble ikke så mye shopping på oss, men det var gøy bare å gå og kikke i de koselige gatene. Været viste seg fra sin beste side, og vi fikk spise utelunch i solen. Jeg trodde sommeren var over jeg! Glad for at jeg tok feil :-D

Nå ligger jeg strekk ut på sofaen hos svigermor og lurer på om det er innafor å legge seg selv om klokka så vidt har passert 8. Jeg er så trøtt! Og det til tross for at Ian stod opp med Kaia i morges så a mor fikk sove.

Jeg drøyer det til 9 og så er det natta ass ;-)

Snaiks!

10 kommentarer om “Stavanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s