Borte bra, hjemme best?

Nå kunne jeg ha lagt ut om hvor deilig det var å komme hjem til egen seng, strålende sol og mere sommer i vente. Men sannheten er at det som møtte oss i natt var en varm, skitten leilighet med maur overalt, to vasker som lekker når vi bruker dem og på toppen av det hele har Kaia blitt forkjølet. Jeg har klesvask for det som ligner en liten landsby, og etter at jeg satte på første omgang bestemte vaskemaskinen seg for å streike. 

Er det dette som kalles #bakfasaden?

Men det er jo greit å komme hjem altså. Helt ærlig skulle jeg veldig gjerne ha vært lenger hjemme i Egersund med god hjelp fra besteforeldre, men etter en uke på hotell i Oslo var det jo godt å komme seg ut av kofferten. Bare Kaia blir fort frisk igjen, alt det andre er bare bagateller.

Men jeg hadde ikke sagt nei til litt #spons fra Miele for å si det sånn!

Snaiks, jeg må rydde :-)

2 kommentarer om “Borte bra, hjemme best?

  1. Oi, det var litt for mye på en gang, syns jeg! Håper Kaia blir frisk igjen fort. Jeg lurte på en ting: Hvordan gjør du det med solkrem (til deg altså, ikke Kaia) når du bor i et land hvor det er sol hver dag hele tiden? Jeg flyttet til Brasil i januar, men har ikke orket å ta på solkrem hver gang jeg skal ut siden det føles så ekkelt på huden (og nå de siste månedene har det vært vinter, dvs. kaldere og litt mindre sol). Jeg har prøvd å finne en krem som ikke er fettete, men uten hell. Hvordan gjør du dette?

    1. Hei! Dagkremen jeg bruker i ansiktet har faktor, ellers smører jeg meg svært sjeldent. Dersom det er lenge siden jeg har vært i solen, og jeg har tenkt å sole meg mange timer (noe som strengt tatt ikke skjer lenger), så smører jeg meg med faktor på kroppen også.

      Og takk, Kaia er absolutt mye bedre nå heldigvis :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s