Lytte på kroppen vs. lathet

Jeg lurer på om Kaia har smittet meg med snuen sin, for i dag har jeg også følt meg litt pjuskete. Trøtt, slapp og tett i hode og nese. Det er mye mulig jeg bare innbiller meg også, for jeg er nok ganske flink til å kjenne ekstra godt etter dersom det er noe å kjenne på liksom. Jeg droppet i alle fall å trene, og var ikke helt sikker på om jeg gjorde det fordi jeg «lyttet til kroppen», eller fordi jeg helt enkelt var lat.

Ikke at en ekstra dag treningsfri er noen big deal, jeg tar jo det når det passer meg uten å føle meg lat av den grunn, det var bare at jeg hadde gledet meg til å trene på SHP igjen. Og jeg hadde godt av tid til å gjøre det. Men orken var der altså ikke, og det ble sovings med Kaia hele to ganger i stedet.

Prøver igjen i morgen. Dersom jeg ikke er syk på skikkelig da ;-)

6 kommentarer om “Lytte på kroppen vs. lathet

  1. Hej inger! Först vill jag tacka för en super blogg (och snapchat), du och din familj är så himla härliga! Jag undrar om du kan skriva ett inlägg om hur du lägger upp din träning nu när du har Kaia. Det verkar som att du alltid lyckas få till dina tänkta pass trots en bebis att ta hand om. Hur gör du? Jag har själv en liten bebis på 4 månader och sliter med att få tid till träning när jag har «bebisansvar» hela dagarna. Joggingvagn fungerar en stund, men han blir fort uttråkad och börjar skrika efter 30min. Det blir inga långpass direkt…

    Hoppas att du kan skriva några rader om det :)
    Hälsningar från Elin

    1. Hei! Åh, ja hadde de bare villet sitte i vognen så skulle jeg løpt hele dagen ;-) Kaia er også utålmodig i vognen dessverre.. I starten timet jeg treningen til når Kaia sov, og siden vi har eget gym lot jeg bare vognen stå i gymmet. Nå er hun oftest våken mens jeg trener, og det var en periode der jeg trengte barnevakt for å få til en økt. Nå går det med en kjapp økt siden hun kan krype rundt og utforske litt. Men det er virkelig en kabal å få til treningen når man har små. Mye blir jo enklere for meg siden jeg kan ta Kaia med i gymmet som sagt.

  2. For hver km du springer i september skal du donore 1 kr til Kreftforeningen. Det er til «ære» til Thea som døde i år av livmorhalskreft. Hun jobbet veldig på for at du skulle #sjekkedeg for kreft. Kanskje du har hørt om henne?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s