Søndag

Lørdag er jo søndag i Dubai, og i dag har jeg hatt skikkelig søndagsfølelse. Ian stod opp med Kaia så jeg fikk sove «lenge», jeg spiste sjokolade til frokost, og da Kaia var på sin andre lur tok jeg til og med frem album og bilder og scrappet litt for gamle dagers skyld. Hvis ikke det får frem søndagsfølelsen så vet ikke jeg!

Da Kaia våknet stakk vi over til SHP for å trene litt. Ian løp intervaller (!), mens jeg gjorde en økt som var så slitsom at jeg hadde lyst til å gi meg etter første runde.

3 runder av:
20 knebøy @ 70kg
10 push press @ 50kg
20 utfall bakover @ 60kg
10 chins

Jeg har gjort samme økt ørten ganger før, men dette var første gang jeg gjorde den med min «vanlige» belastning siden før jeg ble gravid. Og la oss bare si det sånn at jeg har fyllt på godt med sjokolade i kveld også, sånn for å gjøre opp for tort og svie ;-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s