5-års jubileum og intervaller

I dag er det 5 år siden vi flyttet til Dubai, og det ser jammen ut til at vi blir her noen år til. Vi trives kjempegodt, og selv om det selvsagt er dager hvor jeg skulle ønske vi bodde nærmere familien, så er det her livet vårt er nå. Den aller varmeste perioden går mot slutten, og det blir snart digg å være ute igjen. Dét gleder jeg meg til ass!

I fjor hadde jeg litt mer tid til blogging (foråsirresånn), og laget en fin kavalkade av våre 4 første år i Dubai. I dag har jeg absolutt ikke fått tid til den slags, men er likevel fornøyd med å ha fått støvsugd, vasket klær, trent, og hatt en så sinnsykt gøy dag med Kaia. Vi har det alltid gøy sammen altså, men i dag har den lille jenta vært i sitt ess ass! Plutselig stod hun midt på golvet, uten å holde seg i noe, og klappet i hendene liksom! Det er ikke få ganger jeg takker høyere makter for at hun er vår.

Håper helgen deres har vært fin! Her er vi i gang med femte episode av Stranger Things, og hadde det ikke vært for at dagen mest sannsynlig starter i 6-draget i morgen så skulle jeg veldig gjerne ha forsatt med nummer seks, sju og åtte også for fy søren så spennende det er!

Nå må jeg følge med her,
snaiks!

2 kommentarer om “5-års jubileum og intervaller

  1. Kunne du skrevet et innlegg om hvordan det er å være mamma, hvordan hverdagen har forandret seg, hvordan det er å være «mor, far og barn», hvordan er forskjellen fra å bare være to til å bli tre. Oog om dere eventuelt tenker på å bli fler, og tanker om det? :-) ser også at du og Kaia er veldig interessert i dyr, har dere vurdert å skaffe hund/katt? :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s