Try everything

I går kom det opp en crossfitøkt på den der «2 years ago today»- feeden min på Facebook, så jeg bestemte meg for å prøve, sånn for gamledagers skyld.

Sist gang jeg gjorde økten tok det meg litt over 12 minutter, så jeg tenkte det burde være mulig å bli ferdig mens Kaia sov. Det gikk jo ikke helt som planlagt, men for å være helt ærlig så trengte jeg de ekstra pausene for å underholde Kaia, for formen er ikke der den var for to år siden for å si det sånn! Litt synd bare at jeg ikke fikk fullført, men Kaia ble redd av lyden fra dobbel undersene, så jeg måtte stoppe.

For time:
10 shoulder to overhead @ 40kg
20 front squats @ 40kg
30 air squats
40 hand release push ups
50 squat clean thrusters @ 40kg
100 double unders

Etter 17 minutt hadde jeg 30 double unders igjen og måtte som sagt stoppe. Definitivt ingen skryteøkt med andre ord, men jeg er faktisk mest stolt av at jeg ikke stoppet når Kaia våknet. For det hadde jeg jammen gjort i gamledager. Nå til dags har jeg derimot ikke den luksusen ;-)

 

Ha en fin lørdag folks!
Snaiks

4 kommentarer om “Try everything

    1. Oooh, det husker jeg ikke eksakt. Det var nemlig ikke jeg som styrte skuta, bare hang meg på to andre og fulgte opplegget deres. Men startet på 30kg eller 40kg tror jeg, og økte med 10kg. Fem ganger i alle fall. Og så hadde jeg Kaia på fanget :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s