Improvisering

Jeg har sagt det før; sånn der «en dag uten trening er en dag uten mening» gjelder ikke i min verden. Men, når det er sagt, så blir en fin dag fort bedre dersom jeg får trent litt i tillegg ;-)

Det har derimot vist seg å ikke være like lett å få trene med Kaia de siste dagene, og jeg tar meg selv i å lengte tilbake til Norge der jeg hadde barnevakt hver dag og kunne trene uten å tenke på at noen våknet eller trengte underholdning. Jeg trente bedre i sommer enn jeg har gjort på over 9 måneder liksom! Det pleier jo ikke akkurat være tilfelle på ferie.

Men altså, jeg vet at jeg egentlig er kjempeheldig som har gym både i samme bygg som vi bor, og rett over gata der jeg kan ha med Kaia, det er bare ikke alltid like enkelt å få kabalen til å gå opp likevel.

I går mens hun sov gikk jeg opp i 38ende for å løpe intervaller. Dagens andre hvil er ofte litt kort så jeg tenkte at en kjapp løpeøkt var smartere enn å trene styrke. Jeg satte vogna langt fra tredemøllen, og fulgte nøye med på om lydene jeg lagte så ut til å forstyrre henne. Jeg fikk løpt én 2-minutters intervall før hun våknet. Da ble det over til SHP der Ian heldigvis ikke var (for) opptatt, og jeg fikk til en bra økt likevel.

I dag var gymmet tomt midt på dagen, og jeg prøvde meg på nytt med en sovende Kaia i vognen. Etter første sett knebøy (og det med minimalt med oppvarming, for sånt tar jeg meg knapt tid til lengre), var det to små øyne som kikket stort på meg fra vogna. Jeg fikk gjort en del mens Kaia krøp rundt og utforsket i gymmet, men etter en stund var tålmodigheten hennes brukt opp og kompromisset ble å gjøre knebøy med henne som belastning. 3 x 50 stk var tyngre enn jeg hadde tenkt ass, men jeg ble sliten og hun glad, så da var det vel en win-win ;-)

On a completely different topic så har jeg og Ian kun én episode igjen av Stranger Things. Damn ass.

Nå er det natta!
Laters :-)

14 kommentarer om “Improvisering

 1. Hei!

  Åååh kaia er så søt!

  Jeg flytter til Dubai nå på søndag, og er på utkikk etter et gym.. Hva koster PT timer hos dere? Og lager dere diet plans? :)

  1. Hei! Så spennende! Vi tar mellom 250 og 500 dhs for PT-timer, avhengig av varighet og hvor mange timer du kjøper på en gang. 10 stk er minste pakke og da inngår også kostholdsprogram :-)

   Send meg gjerne en mail på inger@shpdubai.com dersom du vil booke en time eller har andre spørsmål.

   Lykke til med flytten!

 2. Hei! :)
  Tidligere kunne du gi rabatt til lesere som ønsket PT-utdannelse via AFPT. Er det fortsatt noe du kan gjøre?

  Vennlig hilsen snart AFPT-student :)

 3. Hei Inger! Morsomt å lese om deres hverdag :) har selv en datter som er knappe 2 uker yngre enn Kaia. Lurer på om du enda ammer (og nattammer)? Og hvordan Kaia sover om natten? :)

   1. Okei :) jeg ammer enda en gang om natten og om morgenen. Har lyst til å kutte nattammingen nå kjenner jeg. De har vel strengt tatt ikke behov for det lengre – er vel bare for kosen :) Ellers på dagen får hun grøt, litt brødskive med leverpostei og middagsmat. Opplever det samme som deg i forhold til søvnen, hun våkner oftere om natten nå enn hun gjorde da hun var 3 måneder :O Spesielt ved tannfrembrudd har hun vært urolig (har rukket å fått 5 tenner allerede).
    Kanskje det er en fase, og at den urolige søvnen går over snart(håper på det ;)

   2. Kaia får flaske om natten også hun, men har tenkt på å kutte det ut. Prøvde med kun vann her om dagen og det var ikke særlig populært ;-)

    Ja, den dagen de sover rundt skal det feires ass!!!! :-D

 4. Du burde freshe opp blogg layouten litt. Den er ikke så veldig apelerende lenger nå som du virkelig er blitt litt stor! Få mer design og personlighet over den! For personligheten til både deg og din familie er jo helt rå. Dere er inspirende og følge:)

  1. Vet du, det har du helt rett i! Kjenner jo at jeg i samme sleng bør bli litt flinkere å blogge igjen, for på den fronten er jeg lite motovert for tiden ass!

   Men takk for tilbakemelding, jeg skal absolutt se nærmere på saken :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s