I’m easy like that

Jeg hadde ikke tenkt til å trene i dag, men både jeg og Kaia var leie av å være hjemme, og det var forsatt litt for varmt til å henge ute, så da ble det gymmet. Og når vi vel var der kunne jeg jo like gjerne trene liksom. I’m easy like that. Og det var faktisk Kaia også i dag, så det ble en meget ok bonusøkt. Sånt blir jeg glad av!

Nå skal jeg komme meg i seng. Ian er i Bergen og foreleser for AFPT i helgen, så jeg får bruke anledningen til å komme meg i seng litt tidligere. Søvn gjør meg jo også veldig glad ;-)

God helg!
Snaiks

 

6 kommentarer om “I’m easy like that

 1. Haha, så utrolig morsomt når Kaia står og heier på mamma’n sin :) Er nok ikke lenge før hun går nå, hun ser veldig stødig ut når hun reiser seg opp, da blir det enda mer travelt ;)

  1. Klart det er! Men det er strengt tatt ikke særlig mye til oppskrift. Skal likevel forklare hva jeg gjør!

   Kutt opp kylling i strimler (jeg klipper med saks, det er kjappest og enklest), og skjær opp løk og gulrøtter. Kylling stekes i smør på sterk varme. Jeg steker den godt sånn at den får mye farge, som igjen vil sette litt farge på sausen. Ha oppi løk og gulrøtter og stek videre. Krydre med salt og pepper. Bruker ganske mye jeg. Hell over 2,5 dl fløte og la det småputre til gulrøttene er typ myke. Server med ris!

   Veldig enkelt, sånn passe sunt, og kjempegodt!

 2. Hei!
  Jeg ser du spiser en del sjokolade, hvordan påvirker det tennene dine? Får du mye hull? Haha, veldig spesielle spm kanskje. Men er en sucker for sjokkis selv nemlig😁 Og prøver å begrense meg, ‘men er vanskelig da

  1. Huff, det vet jeg ikke for jeg har ikke vært hos tannlegen siden 2014! Men du sier noe, det er jo enda en grunn til at jeg bør roe ned inntaket. Bare klarer ikke la være lissom :-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s