Ringleik

Jeg skulle egentlig bare sjekke om jeg fortsatt klarte å gjøre muscle ups. Og det gjorde jeg! Deretter måtte jeg teste en ring-row øvelse jeg hadde sett Ian gjøre, og så bare fortsatte jeg i ringene. Det var en annerledes og veldig gøy økt, og i dag kjennes det virkelig at kroppen har fått testet nye øvelser. For dette var altså i går. I dag har jeg hatt en PT-time, prøvd (nesten) alle de blå kjolene jeg har, og spist 2 x 100 gram sjokolade. Dvs én plate til lunsj, og én plate etter middag. Hvordan skal dette ende???

Anyways, her er gårdagens økt:

Håper helgen har vært fin!
Snaiks :-)

4 kommentarer om “Ringleik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s