Kaia er 10 måneder

..og i dag fikk jeg endelig noen av hennes første steg på video. De to siste ukene har det nemlig vært ett par steg her og der, men når det skjer sitter jeg som regel med hjertet i halsen og våger knapt å puste, så noe mobil og filming har ikke funket. I dag fikk jeg derimot både noen steg på Snapchat da hun plutselig kom gående mot meg med tutten (eller kanskje dere sier smokk?), og så ble det mange steg senere i parken. Rekorden er foreløpig 7 steg, og stilen minner om storebror når han har hatt ett glass eller to for mye- som han så fint påpekte selv ;-)


Jeg er så glad i den der lille elsken min :-D

I natt kommer den store elsken også hjem, og det gledes!

Snaiks :-)

9 kommentarer om “Kaia er 10 måneder

  1. Ååh😍😍 Så arti å sjå Kaia vokse, hu har blitt sikkelig stor no, å tia går alt for fort😀 Hu e sikkelig skjønn, du e heldig👍🏼 Digge både dæ å Kaia, dokk e rå❤️ Men æ lurt på ka sangen som du bruke å hør på, på siste intervallen heite? Har glemt å skrive den ned når du har sagt ka den heite😳 Klemz

  2. Jeg har en datter som også er født i desember i romjula og selvom de er like gamle er det rart å se hvor forskjellige de er:) mi kryper/krabber (hva heter det?) ikke engang liksom:p Tror mi er veldig treig og Kaia veldig tidlig ute kanskje? Morsomt å følge med hvertfall:)

    1. Dersom datteren din er født i romjula er det jo nesten en måned mellom de, og her skjer det mye på kort tid ass! Men ja, det er rart å se hvor forskjellige de kan være tross så lik alder :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s