Til min informasjon

..er det ikke lurt å snappe vinglete snaps mens jeg løper, sjokolade i tenna, Kaia og generelt lange avhandlinger om alt og ingenting, for da mister jeg følgere. Det fikk jeg nemlig fortalt i en mindre hyggelig kommentar i går på SoMe- innlegget mitt. 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gjøre noen big deal ut av det hele, for det føles som at hver gang jeg får en negativ kommentar så skriver jeg ett eget innlegg om det, og hvorfor fokusere på det negative når jeg får tilbake så mye positivt liksom? Men så ble det plutselig litt bloggings fra sengekanten likevel da.

«Trenger vi få med oss alt? Trenger vi dele så mye?» spør hun. Og hun har jo ett poeng. For det er jo virkelig rart hvor opptatt vi kan bli av andres liv. Likevel må jo vedkommende være relativt opptatt av det jeg driver med, siden hun fant det viktig å fortelle meg hvordan jeg burde snappe liksom. 

Nei vi trenger ikke å få med oss alt, og nei vi trenger ikke dele alt. Men jeg synes dette bør være opp til hver enkelt jeg. Det hadde aldri falt meg inn å peke fing til noen jeg følger på sosiale medier og fortelle dem hvordan de skal utføre hobbyen sin!

Men altså, det er nok ganske typisk meg å gå i forsvar med en gang noen ikke er superhappy for det jeg driver med. Og det er deres feil- jeg får jo så sjeldent pes at jeg helt enkelt ikke klarer å ignorere det de få gangene det skjer! Det er mye mulig kommentaren bare var velmenende feedback på hvordan jeg kan forbedre @ingerindubai. Men sorry altså, jeg kommer forsatt til å snappe ustødige løpesnaps, sjokolade og trening, til tross for at det ikke er til glede for alle, helt enkelt fordi jeg synes det er gøy! Mister jeg noen følgere av det, vel, so be it.

Kanskje det er en av friheten man kan ta seg når man ikke lever av bloggen eller tjener penger på å ha mest mulig følgere? Jeg er en egoistisk blogger, for jeg synes det er gøyere å gjøre det som gir meg noe, i stedet for å prøve å please alle andre. 


Peace out,
A-town

..jeg vet forresten ikke hva det betyr, men det er det Usher sier i begynnelsen av Yeah, og det høres bare kult ut :-P

30 kommentarer om “Til min informasjon

 1. Jeg blir så inspirert av dine «løpesnaps», gleder meg til å løpe og høre «run run run»! 😊

  Takk for at du er du! 😄

 2. En ting skal du ha klinkende klart for deg; fortsett med alt du gjør på insta-snap(-og kanskje face). Jeg ler, blir inspirert og liker å heie på folk som får til ting. Som å starte SHP…just sayin!

  Og du, har du forsøkt å oversette Usher til norsk? «Fred ut! A byen…»…høh. noen ting er bedre på engelsk ass 😁

 3. Altså, det fine med snap er jo at man må ikke følge alle, man må heller ikke se alle story’ene som blir lagt ut og hvis man ser noe som er uinteressant bare trykk på skjermen! Hvorfor belære noen andre til å bruke SoMe så det interesserer dem?

  Og med det må jeg vel innrømme at alt du legger ikke er like interessant for meg, men jeg lover deg at du heller ikke hadde synes alt jeg legger ut er interessant. Og godt er det, for hvor kjedelig hadde ikke verden vært hvis vi alle var like?

  Dessuten hadde du vel aldri fått så mange følgere hvis du ikke var deg selv 100%, så noe må jo funke ;)

  Heia deg! Du er et utrolig stor forbilde og datteren din er jo bare helt fantastisk nydelig!

  1. Ja, takk og pris for skippe-funksjonen! Den blir flittig brukt til tider, men det er jo helt innafor! Og ja, takk og pris så er vi ikke alle like :-)

   Takk for snill kommentar :-)

 4. Fortsett som du er Inger, veldig inspirerende!! Henter stortsett alle mine styrkeøkter fra din treningsdagbok :-) Har du lyst å lage et innlegg med dine topp 5/topp 10 økter ?

 5. Haha ikke bry deg om negative folk, jeg digger deg og vinglesnappene dine, sjokolade i tennene slappere og generelt bare de morsomme hverdagssnappene dine 😅😅👍❤️❤️❤️

 6. Jeg skjønte ikke helt kommentaren hennes jeg. Jeg følger deg nettopp fordi du gjør disse tingene.. Og ja, innimellom kan det være litt mye av det samme, men man kan jo trykke videre til din neste snap. Man er ikke forpliktet til å se på ALT:-p
  Synes du er supermorsom og underholdende og leeer når du sier: «whatareyoudoing» :-D

 7. Er det noe jeg syns er «kjedelig» med snappene dine, så hopper jeg bare glatt videre til neste, er jo 99% av det du deler som jeg syns er gøy/koselig/inspirerende å se :D

 8. Jeg har lest bloggen din noen år nå. Jeg kommenterer aldri, men lar meg alltid inspirere! Det føles som om jeg kjenner deg- jeg gleder meg sammen med deg, og kjenner meg igjen i det å bo langt unna familien. For ikke p snakke om at jeg kjenner på samme sjokoladesuget som deg! Hehe. Poenget mitt er at du er så ekte, så ærlig og så fantastisk herlig!
  Jeg håper du fortsetter med blog og snap i lang land tid fremover! Jeg gleder meg nemlig til å følge deg og den nydelige familien din fremover😊

 9. Jeg synes du er unik som deler så mye av deg selv! Tror det er mange der ute som skulle ønske at de kjente deg, og det hjelper å få et innblikk i hverdagen din :-) Kjære deg, aldri slutt med de fantastiske snappene dine, det er så mange som setter pris på dem! Tenk på hvor mange som ønsker å følge deg, kontra de få som skal kritisere. Ikke la de ødelegge for alle oss andres ønske om å bli kjent med herlige deg! Du er nydelig <3

 10. IKKE slutt å snap alt du gjør, elsker å se på mystoryen din! Om noen ikke gjør det så kan de bare slutte å følge med. Det er alltid kjekt for alle dine nære i Norge å se din hverdag og hva du/dere gjør når du bor så langt borte. Som for din søster og familie er det nok veldig koslig å få så mye snaps av kaia. God helg og ikke slutt med det du gjør, uansett hva:-)

 11. Jeg er SÅ uenig. Du har så fine og morsomme snapstoryer, dagen blir ikke helt den samme uten Kaia og deg. Fortsett å snappe (masse!), dere er gøye :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s