Siden så mange lurer

..skal jeg dele litt av musikken jeg hører på når jeg løper. Men greia er at jeg ikke har noen egen spilleliste, jeg bare setter på shuffle, og det blir en herlig blanding av nytt og gammelt. Jeg kan derfor ikke dele hele listen (ain’t nobody got time fo dat), men jeg kan i alle fall gi dere de låtene som jeg ofte shuffler meg frem til, eller som har havnet på snap.

Og bare så det er sagt; jeg er altspisende og har ikke noen spesiell musikksmak. Når jeg løper vil jeg høre på noe som er nytt, og/eller noe som gir meg energi. Det kan være alt fra den nyeste Bieber-låten til Run Run Rudolph sangen fra Home Alone som gir meg det lille ekstra kicket. Jeg er ikke kresen foråsirresånn.

 • Battle for the Beat- District 78
 • Gold- Kiiara
 • Outta Your Mind- Lil Jon
 • My Chick Bad- Ludacris
 • Cold Water- Major Lazor ft. Justin Bieber & MØ
 • Na Na Na- My Chemical Romance
 • Hørrekje te- Pål Rake
 • Walk This Way- Run DMC
 • Karma- Alma
 • Working Class Hero- CeeLo Green
 • Run Run Run- Junge Junge
 • Final Song- MØ
 • Sexual- Neiked
 • The Greatest- Sia
 • What You Working With- Gwen Stefani ft. Justin Timberlake


Litt hummer og kanari der altså, men det får i alle fall beina mine til å gå litt raskere ;-)

Del gjerne med deg om du har noen tips til sanger jeg bør ha i biblioteket!

Snaiks!

6 kommentarer om “Siden så mange lurer

 1. Alesso – I wanna know
  Madcon – Keep my cool
  OneRepublic – I Lived – Arty Remix
  Audien – Crazy Love

  Prøv de:)

 2. Feed the dada – dada life
  Mammoth – Dimitri Vegas & Like Mike
  Strobe – dedmau5
  Call Me A Spaceman – Hardwell, Mitch Crown
  Till It´s Over – Tristam
  Hoohah – Fox Stevenson, Curbi
  Virus (How About Now) – Martin Garrix
  GDFR (Feat. Sage The Gemini and Lookas) Noodels Remix – Flo Rida
  Sandstorm – Darude
  Fall Under Skies – Jonas Aden, Robby East

  Mine absolutte favoritter til løping, disse ligger i listen svettefest, navnet sier sitt!
  Prøv hvis du vil :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s