Money well spent

I sommer fikk jeg og Ian to måneder gratis medlemsskap i Privilee, ett fordelskort som gav oss tilgang til de fleste store beachklubbene i Dubai. Det eneste negative med den dealen er at den ikke varte evig, og at jeg ble litt for komfortabel med lett parkering (les: valet), håndkleservice, gode solsenger og luksus sånn generelt. 

Så nå når strandsesongen er i gang i Dubai så jeg nesten litt mørkt på det å dra Kaia med til en offentlig strand der vi må betale i dyre dommer for parkering, dra med egne solstoler, parasoll og håndkle, og ha en kid som er dekket i sand fra første stund uten mulighet til å skylle det av i annet enn sjøen. 

Altså, jeg er 100% klar over hvor bortskjemt og utakknemlig jeg høres ut nå. Hadde det ikke vært for disse to månedene med Privilee hadde vi jo ikke visst om noe annet enn den offentlige stranden på JBR eller Kite Beach, og vi hadde jo fått det til å funke. Men som sagt, nå vet jeg jo litt for godt om at det finnes så mye bedre alternativ, så det eneste rette var derfor å bli medlem i Privilee sånn helt på skikkelig. Uten noe #spons og sånn. Ja, det koster, men etter å ha sett hvor mye Kaia koste seg i dag er det ingen tvil om at det kommer til å være verdt pengene. Hun formelig kvitret av glede i bassenget jo!

Ahh, på tide å friske opp brunfargen igjen!
..min altså, ikke Kaia sin. Sånn i tilfelle noen var i ferd med å tilkalle mammapolitiet ;-)

Snaiks!

6 kommentarer om “Money well spent

 1. Hei! Tror jeg har spurt om dette noen ganger før og tror du har svart og, men jeg lurer igjen haha!! Hvorfor løper du på tå? Og tar det lang tid å bli vant til det? Husker at det var ei greie med det, men ikke hva greia var! Og hvor langt løper du når du har løpt en time? Synes du er helt rå jeg! Løper 15 min jeg, så må jeg nesten finne frem astmamedisinen min haha!

  1. Hei! Så rart du skulle spørre om det, for jeg sa akkurat til Ian her om dagen at jeg føler jeg har endret løpesteg i det siste, og jeg vet ikke om jeg liker det.

   Jeg følte jeg løp mye raskere og lettere når jeg begynte å løpe på tå. Det hele føltes mer naturlig på en måte siden hele kroppen blir mer rettet mot den retningen man skal i, i stedet for å «bremse» med en hæl først, if that makes sense. Men etter at jeg har løpt med Kaia i vogn, og dermed mye saktere løping enn før, føler jeg som sagt at jeg ikke løper like mye på tå lengre.

   Jeg ble vant til det ganske fort, det føltes ganske naturlig. Sko har også mye å si, og sko med mindre demping vil jo på en måte tvinge deg til å løpe mer på tå. Tenk bare hvordan du ville løpt dersom du løp barbeint. Da tror jeg automatisk du ville vært mer på framfoten. Det var da Nike Frees og Fivefingers ble populært jeg begynte å løpe slik, så jeg tror det hjalp mye.

   Nike-appen min sier at løypa som tar litt under en time er 10,5km, så noe i den duren ;-)

 2. Man blir fort godt vant, og da e det vanskelig å gå tilbake 😉
  Vi har vært 5 ganga på ferie i Dubai, bodd på Le Meridien beach resort and spa alle gangan, og lillepia våres har stoooorkosa sæ der. Superførrnøyd. Deilig å kunne ha d sånn heile året da ☀️😊 Kos dåkker med strand og vann

  1. Ja, det er jo akkurat det, man blir fort vant ;-)

   Forstår godt at dere har valgt dette hotellet (ligger på en solseng as we speak) flere ganger! Her har man jo alt :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s