Ei litta throwback

…må være lov når man har fått mer enn hundre tusen views på en treningsvideo på Instagram?

Her er i alle fall fredagens økt, som dere kanskje allerede har sett på Insta da, i sin helhet ;-)

A1) 5 x 3 oppvarmingskomplex @ 30kg
B1) 4 x 5+5+5 3-posisjons ettbeins RDL @ 30kg
B2) 4 x 18 Procedos-pushups
C1) 3 x 12 GHD back ext m/ball
C2) 3 x 8 pullups

Also: Trump? Really?

10 kommentarer om “Ei litta throwback

 1. hei! disse treningsvideoene med kaia er altså bare så skjønne ;-) men jeg lurer på en ting, skal ikke kaia gå i barnehage? hun begynner jo å nærme seg den alderen nå. hva tenker du om det, det handler jo både om sosialisering med andre barn, språkutvikling osvosv. :-)

 2. Så skjønn hun er!

  Familien og jeg skal på ferie til Dubai i julen og ser etter et sted å bo, har du noen anbefalinger med tanke på områder og leiligheter til leie?Og hvor varmt er det der i julen, håper det er varmt nok til å bade i havet? Knis :) :)

  1. Hei! Ja, dersom du er vant til å bade i vannet i Norge skal du nok klare å bade her ass ;-) Jeg vil si det er som en bra sommer i Norge, stort sett fint, men man kan også risikere en dag eller tre med skyer.

   Jeg vil anbefale områdene Dubai Marina eller JBR. Da er dere nære strand og restauranter, og ikke lange taxituren fra shopping :-)

 3. Kaia er så utrolig skjønn 💕💕 Jeg og min kjære vurderer å reise til Dubai i mars. Kan ikke du skrive en Dubai guide til oss lesere? Hvor man burde bo, opplevelser, restauranter, shopping osv osv. Og er det mulig å komme til Hvem kjenner Dubai bedre enn deg liksom? Og er det mulig å bestille deg som PT når vi er der nede? Klem

 4. Så søt hun er :)
  Vi reiser også til Dubai i jula og ønsker veldig gjerne tips til ferien. Reiser med en liten en på 10 mnd. Hvordan er det med barnesete, må vi selv ta det med? Varmt der nede i jula? Andre reisetips mottas med stort takk 😃😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s