Nabofest

I dag har jeg og Kaia vært i 1-års bursdag hos naboen. Dvs, ikke de som bor rett ved siden av oss (de som krangler høylytt, ref. Snapchat), men ei som bor i bygget her som jeg har blitt kjent med helt enkelt fordi vi har jevngamle døtre. Det klinger ganske bra at datteren hennes heter Naya. Naya og Kaia liksom :-)

Anyway, de inviterte til fest, og vi snakker jentebursdag med stor J. Alt var så fint og gjennomført, mye takket være det nydelige lokalet de hadde valgt for anledningen. Jeg snappet litt, men tok ellers få bilder, så dere får nøye dere med disse, nesten identiske bildene av meg, Kaia og en gigantisk ballong ;-)


Skulle gjerne blogget mer, men jeg er så trøtt. Man blir døsig av macaroner ass. ..når sukkerrusen har lagt seg vel å merke :-D

Gudd nait!

5 kommentarer om “Nabofest

  1. Så fine dere er, og Kaia begynner å bli veldig lik deg!! 😄 Jeg følger deg på snap og synes det er så kjekt å sjekke snappen på morgenen for å se hva dere driver på med. Men synes det er lenge siden Kaia har vært med, mer enn på et bilde liksom. Har du gjort det bevist? Fordi det er så kjedelig uten henne (du er selvfølgelig festlig, men du skjønner) ;-)

    1. Så gøy du synes hun er lik meg- jeg er enig ;-)

      Ja, stemmer, jeg har sluttet å snappe henne og det er absolutt bevisst. Når jeg gjorde intetvjuet til Ingefær-podcasten kjente jeg at jeg skulle ønske jeg ikke delte så mye av henne, og så tenkte jeg at men herregud, jeg skylder jo ingen å vise henne fram, så da er det bare å slutte! Så da gjorde jeg det da :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s