Finafuckingly

Som dere garantert har lagt merke til er det lenge siden jeg var hos frisøren. For meg er det alltid sånn at håret er ok helt til det plutselig en dag skulle ha vært fikset i går. Det går fra greit til grusomt over natten liksom. I gamledager gikk jeg dermed kanskje en uke eller to med stygt hår og masse utvekst før jeg kom meg til frisøren, men nå er det jammen ikke bare til å knipse med fingrene lenger. Det tar fort 4-5 timer i frisørstolen når hele håret skal fylles med tynne små striper, og da krever det litt planlegging ass. 

Men i dag var altså dagen og jeg er endelig blond igjen. Eller grå, for jeg liker å ha i en toner som gjør håret grålig etter stripene. Ian sa jeg lignet på Khaleesi i Game of Thrones, og det kan jeg så absolutt leve med ;-)


Det var hele 4 (!!!) måneder siden jeg var hos frisøren sist, så det er jo ikke rart at håret så ut som det gjorde nå på slutten. Men jeg er dårlig til å passe på det altså. Jeg bruker en bra shampoo og balsam, men that’s about it. Frisøren min sa likevel at håret mitt er veldig fint ( :-D), så det at jeg ikke får tatt utveksten mer enn 3-4 ganger per år er vel sunt for håret  tenker jeg. Aldri så gæli at det ikke er godt for noe, si!

Og bare så det er sagt, det er ikke fordi at jeg har lite å blogge om at jeg bruker ett helt blogginnlegg på å fortelle dere at jeg har fått ny sveis. Det er fordi det for denne småbarnsmammaen var en huge fucking deal å endelig få fiksa fuglereiret ;-) 

Snaiks!

2 kommentarer om “Finafuckingly

  1. fin på håriii alltid du inger!! Jeg bare lurer på om du kunne hatt typ en mamma spørsmålsrunde? vet du ikke er en ren mamma blogg men lurer på om dere har noen små utfordringer i hverdagen etter kaia kom til verden? og hvordan du og ian tar vare på forholdet? dere virker som dere har det helt fantastisk!!! vil gjerne ha noen nøkler til hvordan å få forholdet så bra! både før og etter bebi!

    1. Hmm, spørsmålrunder forbinder jeg med stress, og mamma-spørsmålrunde er kanskje hakket værre! Hehe ;-)

      Det er klart det er noen utfordringer her og der, men så langt synes jeg vi har klart oss bra i denne lille familien. Og ja, jeg og Ian har det veldig bra, også etter Kaia kom, men jeg vet ikke eksakt hva det er vi gjør som gjør at det blir bra. Det er liksom ikke noe vi jobber bevisst med.. Det er kanskje ikke så mange date-nights lenger, men vi ler og har det gøy sammen i hverdagen og det tror jeg er enda mere verdifullt :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s