En på trynet

I dag var vi på Crossfit Centrum for en liten trenings, og det første som skjedde omtrent var at jeg fikk meg en på trynet! Det var min egen feil, så jeg kan vel ikke syte så mye over det, men jeg er rød og hoven under det høyre øyet, så det blir spennende å se hvordan ståa er i morgen. 

De har sånn der pegboard på Crossfit Centrum, en hullete vegg man klatrer opp ved å sette små pinner, eller pegs, inn i, og siden jeg aldri har testet var jeg veldig keen på å prøve. Jeg gjorde sånn som jeg har sett folk gjøre på Instagram (trodde jeg!), men glapp den ene peggen slik at jeg slo meg selv med den rett i ansiktet! Jeg hadde mest lyst til å begynnne å grine, men det var så mange folk der så jeg måtte bare bite tenna sammen og prøve å le med Ian. For ja, han lo :-|

Utenom det fikk vi en bra trening. Nå krysser jeg bare fingrene for at rumpe og hamstrings er mer såre enn ansiktet i morgen ;-)


Snaiks!

2 kommentarer om “En på trynet

  1. Hei Inger! Så kjekt å se at du stortrives hjemme i Norge, selvom det betyr litt knall og fall :-D Jeg beundrer alltid de fine treningstightsene dine som er akkurat passelig i lengden!! Dette sliter jeg utrolig mye med å finne, men det kan være noe med at jeg er 1.63 også da… Så har du noen gode tips? Et tips til tema du kan skrive blogginnlegg om er forresten treningsklær, velger å tro at jeg ikke er den eneste som lurer på hvor favorittene dine er fra…. haha.
    God jul videre til deg og den fine familien din <3

    1. Hei! Hmm, jeg kan ikke si hvordan de er i lengde sånn generelt, men mine favorittightser, og treningsklær generelt er fra Lulu Lemon og Nike. Run and Relax har også superbehagelige tightser og topper. Favoritt-BHene er derfra :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s