Jentejulebord og jul i heimen

I går var det julebord med jentene, og jeg var ikke edru for å si det sånn, men herregud så gøy det var! Vi har holdt på med denne tradisjonen siden 2008 (!), og det er jo ikke alle år jeg har kunnet delta, så desto større var gleden da jeg innså jeg kunne bli med på årets. Jeg gledet meg selvsagt til å se jentene igjen, men også til å kunne slå ut håret hundreogtiprosent. Og det gjorde jeg ;-)

I tillegg fikk jeg sove en hel natt uten å bli vekket av Kaia, men likevel våknet jeg klokken 5 (!), og klokken 7 var jeg visst klar for å starte dagen. Kaia sov til 8 hun.. Haha, herregud, jeg kan jo ikke annet enn å le. 

Nå har vi pyntet juletreet, sett litt på Home Alone, spist grøt, mandariner og sjokolade, så om ikke julestemningen kommer nå så kommer den aldri :-D

God jul fininger. Kos dere med familie, venner og mat!

I’m out.

2 kommentarer om “Jentejulebord og jul i heimen

  1. Hvordan gjør du og Ian det nå i julen når dere er hjemme? Er Ian med sin familie og du og Kaia med din? Eller er Ian hos dere, faren hans bor vel i dubai han også?:-)

    1. Hei! Stemmer, faren til Ian bor i Dubai, men han var i Norge i julen så han feiret julaften med oss, hos tanten min. Ian sin mor og mine foreldre bor i ulike byer, så vi er litt begge steder. Jeg og Kaia var mest hos mine foreldre, og så var Ian der noen dager, og noen dager hos moren sin :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s