Julefred, julefryd

Vel, sett bort fra Urd som holder på å blåse ned alt som ikke er spikret fast da. Ellers er det julefred og julefryd og alt som hører med. Vi spiser fra vi står opp til vi legger oss, og får vært med nære og kjære. Jeg vet at om jeg blunker så er jula over, så jeg prøver å la være, men siden jeg vet at det er umulig å ikke blunke liksom så gjør jeg mitt beste for å nyte her og nå. 

Det håper jeg dere også gjør. Hjertelig god jul fine lesere, og de beste ønsker for en fin og fredelig romjul ♥

Merket med

12 kommentarer om “Julefred, julefryd

  1. Det er noe ved deg og bloggen din som ofte minner meg om å nyte hverdagen! Riktig god jul. PS; du ligner på hun fra Veronica Mars!!!!

  2. Den familien der ass! *smileyen med hjerter i øya* Tre sykt digge folk! God jul og gidt nytt år, Inger! Gleder meg til et nytt år med deg på snap, insta og blogg! :-)

  3. Riktig god jul :-D
    Veldig off topic, men: har du tips til treningstighser som er behagelig for store, gravide mager?

    Godt nytt år til deg og dere :-)

    1. Hmm, jeg trivdes best i mine gamle tightser som var litt løse i strikken, og ellers sånne som går litt langt opp i livet. Run and relax har tightser i verdens mykeste stoff, og de jeg har er også ganske høye i livet. Kanskje verdt å teste?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s