Splittet

Nå som jeg følger programmeringen til Styrketrening med Inger in Dubai er det ikke akkurat mye spennende å rapportere i treningsdagboken her på bloggen. Altså, øktene er jo vel og bra de, men jeg føler jo det blir feil å loggføre dem i detalj slik at hvem som helst kan kopiere, når det faktisk er folk som har betalt godt for dem. Samtidig kjenner jeg jo at det gjør vondt i trenings-OCDen å plutselig ikke skrive treningsdagbok på bloggen når jeg har gjort det ukentlig i 5 år liksom! 

Trenings-OCD er bra å ha når den får meg til å fullføre en økt jeg egentlig har lyst til å gi opp, men i situasjoner som dette blir det jo bare frustrerende.

#thestruggleisreal osv ;-P 


Håper dere har hatt en fin start på uken. 

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Splittet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s