Tre generasjoner og en strand

Åh, det er så gøy å ha mamma på besøk! Jeg savner selvsagt Ian som fortsatt er i USA, men det er jo kanske koselig når bare oss jentene er alene også. Foruten litt jobb med online treningsprosjektet har jeg hatt helt fri, og vi har ikke hatt noen planer på agendaen. Foruten å oppgradere brunfargen litt da ;-)

Det skulle forøvrig vise seg å være vanskeligere enn vanlig, for det har vært både kaldt og skyete de siste dagene. På tirsdag prøvde vi oss på stranden og jeg måtte legge meg under håndkleet til slutt liksom! Jeg vet jeg ikke har lov til å klage egentlig, men la det bare vær sagt at vi har vært ekstra glade for strålende forhold både i går og i dag. 

Alle dyrene her skyldes forresten at det var marked på stranden i går, med en liten petting zoo og greier. Gjett om det var ei lita som var i ekstase eller?! ..mora var forsåvidt ikke vond å be hun heller ;-)

Snaiks partypeople! 

2 kommentarer om “Tre generasjoner og en strand

  1. Hei Inger! :) Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg skal bestille en lulu lemon-bukse. En sånn svart mesh-bukse som du har. Så jeg lurer litt på hvordan de er i størrelsen? Små eller store? Korte eller lange i bena? :)

    1. Det er vanskelig å svare på, for jeg er ikke vant til størrelser oppgitt i 4, 6, 8 osv, så jeg vet ikke om størrelsen jeg bruker i Lulu Lemon er lik størrelsen jeg bruker i andre merker, if that makes sense..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s