Er det innafor?

..å kjøre litt god gammeldags throwback til gamle treningsvideoer nå som jeg trener samme greie i ukene fremover? For jeg savner å dele treningene mine med dere, og har jo ikke laget en treningsvideo siden nittenpilogbue (savner det også jeg!), og tenkte derfor at et alternativ kan være å bla litt tilbake i arkivet. Oki?

Vel, jeg kjører på uansett jeg. En del av meg fikk lyst til å gjøre denne økten med en gang når jeg så denne videoen på ny, mens en annen del av meg, mammadelen, forstår ikke helt hva det var jeg dreiv med før i tiden. Ting «for time» og armhevinger opp ned. Jeg tror those days er over for meg ass!

Men prøv gjerne økten om dere er gira. Jeg mener å huske jeg syntes det var gøy når jeg drev med den slags ;-)

 

Snaiks :-D

7 kommentarer om “Er det innafor?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s