Siste dag med mormor på besøk

I går kveld reiste mamma hjem, og jeg ble nok en gang minnet på den store bakdelen ved å bo i Dubai. Jeg elsker virkelig å bo her, jeg skulle bare ønske alle jeg er glad også bodde her med oss. 

Det har absolutt ikke blitt lettere å takle avstanden etter at Kaia kom, men samtidig har jeg, og de hjemme, blitt flinkere til å sette pris på tiden vi har sammen. I stedet for å grine over at mamma reiste, prøvde jeg heller å være glad for at hun kom, og at vi hadde fått være så mye sammen, bare hun, jeg og Kaia. Men jeg måtte grine litt også da, i bilen hjem. Litt av takknemlighet, og litt fordi mormor hadde reist. 

Jeg vet vi er heldige som får så mye besøk, jeg vet om mange som får se familien mye sjeldnere enn vi gjør, men det er fortsatt like trist.

Måtte vinterferien komme fort.

Snaiks!

6 kommentarer om “Siste dag med mormor på besøk

  1. Inger! Vil bare takke deg så masse! Jeg har alltid hatt lyst til å begynne å trene å bli sunnere, og har prøvd å lese mange blogg å fulgt mange Instagram/snapchattere for å bli motivert, dog uten hell..Du derimot har gitt meg så masse motivasjon, og fått meg til å ville trene! Og jeg ehar fått treningsglade av deg! Nå trener jeg 6 ganger i uken og har en sunnere livsstil! Du har rett å slett fått meg til å gå fra å ikke trene i det hele tatt, til å trene 6 ganger i uken! Du er mitt forbilde!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s