So this just happened

Du vet den følelsen når du er ute og går tur med kidden, bestemmer deg spontant for å gå motsatt vei enn du pleier, og snubler over en liten dyrehage, sånn rett utenfor dagligvarebutikken liksom. Ikke? Ok, ikke jeg heller, inntil i dag. 

En stor geit, en liten geit (også kjent som geitekilling- har stålkoll på de her dyra nå etter å ha lest bøker for Kaia vøtt ;-P), en hund, en katt, en papegøye, en slange, hamster, ender, høner, og en liten ponny. Sånn helt plutselig rett borti høgget for der vi bor. Det var i regi av en barnehage tror jeg, og det var en drøss med søte små der også.

Kaia var i himmelen. Inntil hunden bjeffet og mannen som stod ved siden av henne røsket henne til seg, antagelig med de beste intensjoner om å beskytte henne, men hun ble redd. Om det var for hunden eller mannen vet jeg ikke, men etterpå trivdes hun best på armen min ;-)


Only in Dubai ass!

Eller, det finnes jo dyrehager overalt i verden, men dette var jo så random og dermed helt typisk Dubai likevel.

Forresten, et par av dere har etterlyst en spørsmålsrunde. Jeg forbinder det egentlig med mye jobb, men det er nesten værre om jeg plutselig ikke får noen spørsmål i det hele tatt! Er det stemning for det eller? 

23 kommentarer om “So this just happened

 1. Ja Til spørsmålsrunde!:) Jeg har et spørsmål: skal Kaia begynne i bhg i Dubai? Ser så deilig ut å bo der:) Er dere noe i Sjømannskirken og fyller på med norsk mat?;)

  Har fulgt deg siden starten Inger, og jeg blir aldri lei bloggen eller de andre oppdateringene dine på snap/Instagram:) much love!<3

  1. Hun skal det ja, moren er bare ikke helt klar for det enda! Tipper det blir etter sommeren :-)

   Vi får så mye besøk av mamma og pappa som har med seg norsk mat i koffertene, så vi trenger faktisk ikke dra til Sjømannskirken for det! Men det er godt å vite at de finnes, i tilfelle ;-)

   Så gøy å høre at du henger med enda :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s