Materialistisk lykke

Her om dagen fikk jeg snap fra den ene kollegaen min etter at hun hadde hatt ei litta shopping-spree på Lulu Lemon. Blant greiene hennes lå favoritt-tightsen min, og jeg ble mildt sagt smågira av å se at den var i kolleksjon igjen. Jeg fikk min i 2014, men våger knapt å bruke den fordi jeg er så redd for at den skal bli ødelagt (logic much?!). Derfor tenkte jeg helt enkelt å kjøpe en i backup. I tillegg kunne hun fortelle at den fantes i blå, og jeg hadde lyst til å slippe det jeg hadde i hendene for å dra på shopping der og da.

Men til tross for dårlig vær i helgen ble det ingen shoppingtur på meg, og i dag fikk jeg for meg at jeg skulle ringe butikken for å legge av tightsen dersom de hadde i min størrelse. Det hadde de, én igjen i blå, og én igjen i svart. Flaks. Hun bare: which one? Jeg bare: both #solbrillesmiley 

Det ble selvsagt med noen andre greier hjem også, og som om ikke det var nok fikk jeg en pose med Casall-klær fra Prehab Trening som er i Dubai på sin årlige treningstur as we speak. Så nå må jeg plukke ut intet annet enn 3 tightser, 2 treningsbher, 4 topper og 1 hotpants fra min nåværende garderobe, ref dette innlegget ;-)


Herregud. Og jeg som hadde meldt meg på den der shoppestoppen til Jenny Skavlan og greier. Det holdt en måned, typ.
Men dere, fy søren så mye treningsmotivasjon det ligger i freshe klær. Det er jo ikke som at det skranter på den fronten fra før, men gjett om jeg gleder meg til en økt i morgen da :-D

Håper helgen har vært fin!

Snaiks :-)

8 kommentarer om “Materialistisk lykke

  1. Hvis du skal selge disse treningsklærne du må «bytte» ut så hyl ut 😉 Kan jo være Elin som er nede i Dubai nå har plass i kofferten til å ta med noe hjem til meg! 😜 Jeg trenger sårt påfyll av nye treningsklær og liker tanken på å kjøpe brukt! Ta forresten godt vare på jentå mi mens hu er der nede…!! Savne na allerede.

    1. Hahaha, herlig Mona! Ja, jeg nevnte det for Elin og hun var helt med på å frakte klær for deg! Men det blir søskenbarnet mitt som får «restene» når jeg shopper nytt ;-)

  2. Hei herlige deg!!
    Kunne du har fortalt litt om hvordan det fungerer med foreldrepenger og barnetrygd når man er bosatt i utlandet?
    Samboeren min og jeg vurderer å flytte ett år eller to til utlandet (jobbmulighet for samboer), og vi er nysgjerrige på om det vil gå utover eventuelle planer om å få barn :-)

    1. Hei! Siden vi har startet eget i Dubai er det annerledes enn om man blir sendt til utlandet fra et firma i Norge, så jeg er nok ikke den rette personen til å svare på dette. Vi har ikke fått foreldrepenger eller barnetrygd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s