Foredrag & crossfit

Som sagt, Prehab Trening er på plass i Dubai og i dag fikk jeg igjen æren av å snakke hull i hue på dem om kosthold. Etterpå var det duket for en crossfit-time som jeg holdt sammen med Pia, og deltakerne gav virkelig alt på de enkle, men oh so slitsomme øktene våre. Det er virkelig en positiv og sprek gjeng, energien deres smitter, og jeg smilte hele veien hjem i bilen.

Derfra bar det rett i badekaret med Kaia, for jeg var kald langt inn i ryggmargen. Nå har det faktisk vært kaldt og overskyet her i ca to uker, så nå er det jammen på tide at den der sola finner veien fram igjen. Alle disse spreke nordmennene fortjener å kjenne litt varme på kroppen!


Snaiks :-)

2 kommentarer om “Foredrag & crossfit

  1. Vet ikke om du har skrevet det før, men holder du på med periodisk fast nå når du ikke ammer lenger ? Hvis ikke, har du tenkt til å gjøre det igjen ? :)

    1. Hei! Nei, nå spiser jeg frokost mye tidligere, helt enkelt fordi dagen starter tidligere og jeg er sulten OG har tid til å spise ;-) Mulig jeg går tilbake til PF en gang i fremtiden, for jeg trivdes veldig godt med det, men akkurat nå passer det meg bedre å spise litt oftere :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s