Endelig sol

Jeg vet jeg egentlig ikke har lov til å klage på været, men inntil i dag hadde det faktisk vært dårlig vær i Dubai i ca 3 uker, og det er ganske kjipt når dette er et sted folk reiser for å få litt sol og varme på skrotten. En del av meg var derfor nesten lei meg når jeg våknet til blå himmel i dag, for jeg fikk så dårlig samvittighet for Prehab-gjengen som reiste hjem i morges og gikk glipp av denne dagen etter en uke med skyer, men samtidig var jeg jo meget glad for at det endelig var sol. 

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli værsyk i Dubai ass, men på de snart 6 årene vi har bodd her har jeg aldri opplevd at det var så dårlig vær så lenge om gangen, så jeg skal love dere at jeg satte pris på å få tilbringe mesteparten av dagen på en solseng i dag.

Men nok værprat! Jeg må sove :-)


Gudd nait!

6 kommentarer om “Endelig sol

  1. Hvordan klarer du å være så lekker ved å spise så mye sjokolade?
    Jeg spiser ikke sjokolade eller noe sånt i hverdagen og trener 6 dager i uken. Men jeg ser ikke så lekker ut som deg..

    1. Jeg vet ikke om lekker er ordet jeg ville valgt da, men jeg skal innrømme at jeg trives godt i kroppen min. Hvorfor jeg får lov til å spise så mye sjokolade som jeg gjør uten «konsekvenser» vet jeg ikke, men jeg er veldig glad for at det er tilfellet, hvis det er lov å si ;-)

  2. Heia :) Hvilken størrelse har du i den svarte Reebok-tightsen (gjennomsiktige striper på lårene og på leggene)? Jeg synes Reebok sine tightser er så ulike når det kommer til modeller og størrelser, men må bestille meg den du har :D Rååfin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s