Ikke for å skryte

..men jo, litt for å skryte. Eller i alle fall for å vise dere, og poengtere hvor fin dagen har vært. For i dag på stranden tok jeg meg selv nok en gang i å tenke på hvor heldig jeg er som får lov til å sprade rundt på en dritfin strand på en helt vanlig tirsdag. Jeg skal ikke mase om været igjen altså, men jeg tror virkelig et par uker med dårlig vær har fått oss alle til å sette litt ekstra pris på solen ;-)

fullsizerender-26fullsizerender-28fullsizerender-23fullsizerender-22fullsizerender-27fullsizerender-30fullsizerender-25fullsizerender-11fullsizerender-12

Snaiks!

15 kommentarer om “Ikke for å skryte

 1. Og litt for å skryte av den veltrente kroppen din….. Noe som også er innafor å gjøre. Skulle ønske jeg kunne spise like mye sjokolade som deg og likevel ha så lav fettprosent:-/

 2. Heia :) Hvilken størrelse har du i den svarte Reebok-tightsen (gjennomsiktige striper på lårene og på leggene)? Jeg synes Reebok sine tightser er så ulike når det kommer til modeller og størrelser, men må bestille meg den du har :D Rååfin!

 3. Du, nå «funker ikke» den sjokoladedietten din lenger ;) Du ser smashing ut! As always! Du kan godt gønne på med mer sjokkis og smågodt av hensyn til oss andre :P Kos deg med mams og paps på besøk!

 4. Det så jo veeldig deilig ut! Dere misunnes ikke i det hele tatt i disse dager;)
  Vil bare gi deg et lite tips ang. bilder som legges ut av datteren din. Disse kan veldig enkelt screenshottes og alle kan lagre disse og spre de.. Bilder av småbarn på sosiale medier blir misbrukt i stor skala, og misbrukt av veldig mange ekle mennesker rundt omkring. Har selv 2 små barn, og legger ut svært lite bilder på sosiale media (legger ev. ut sammen oss foreldre etc). Men dette har du vel tenkt nøye over, både du og mannen din.
  Bare et tips, ikke noe vondt ment;)

  1. Off, ja jeg har flere ganger tenkt på at det finnes mange ekle folk der ute som kan utnytte et helt uskyldig bilde. Jeg tenker over alle bilder jeg legger ut av Kaia, men med tanke på det du nevner over her skal jeg virkelig prøve å unngå så mye bilder i bare bleie :-/

 5. Hei Inger! Kommer til å ta en pause fra bloggen din. Sliter med dårlig selvbilde, og du bidrar til å gjøre det verre.

  1. Hei Nora, det var leit å høre at du sliter med selvbildet. Jeg er også lei for at jeg bidrar til å gjøre det værre, men jeg er glad for at du i alle fall «har vett nok» (i mangel på bedre uttrykk) til å la være å klikke deg inn her da. For det er jo selvsagt ikke min intensjon, selv om jeg er fullt klar over at det blir mye kropp her til tider.

   Håper du blir god venn med kroppen din snart.

   Klem :-)

 6. Herremin Nora, om du virkelig ikke greier å se andre folk oppnå ting (kropp osv) som du selv ønsker, tror jeg du må gå kraftig inn i deg selv og skjerpe deg. Skal ikke folk få lov til å legge ut bilder av at de koser seg på stranda og i et basseng fordi enkelte folk sliter med seg selv og sitt eget selvbilde? latterlig :-)
  Forresten er aldri moren til Ian på besøk hos dere? syns dine foreldre er titt og ofte hos dere i Dubai.

  1. Jeg forstår godt at det kan bli for mye kropp her inne for enkelte, og det er synd at det blir et problem. Da er jeg glad at man i alle fall innser det selv, og velger å unngå sånn negativ påvirkning, for jeg tror og håper virkelig at jeg for de aller fleste ikke bidrar til dårlig selvbilde..

   Jo, svigermor har vært på besøk, men nå er det lenge siden :-/ mamma og pappa er nok litt mer solglade tenker jeg :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s