7 dadler og overtenning 

In the words of Jenny Skavlan herself fikk jeg totalt overtenning på intervalløkten min nå i kveld. Delvis fordi jeg hadde tenkt å droppe hele greia, men gjennomførte likevel, og det er jo ofte de øktene du ikke hadde trodd ble noe av som føles best. Og delvis fordi jeg trøkket i meg 7 dadler rett før jeg satte i gang. Det er sånn ca 100 gram sukker det, så det er jo kanskje ikke rart at det fikk fart på sakene!

Det var i alle fall så digg å løpe at jeg glemte både tid og sted. Plutselig hadde jeg gjort 15 intervaller (kjører nesten uten unntak alltid 30 sekunder på, og 30 sek av) uten å tenke over det. Jeg driver jo og styrer med både Snapchat og Spotify i pausene da, og det gjør også sitt til at tiden flyr av sted. 

Jeg fikk et lite sug i magen da jeg fikk for meg at mamma ventet nede i leiligheten, før jeg kom på at de har reist, men ellers var det bare godfølelse fra start til slutt. Ja takk til flere sånne økter ass :-D


Snaiks! 

9 kommentarer om “7 dadler og overtenning 

 1. Hei! Hva heter den sangen på snapchatten din helt på slutten, før den «snapchat, making intervalls fun since…»? Og forresten, det er helt umulig å høre hva du sier når du snakker og spiller musikk samtidig.. dette gjelder også når du er på løpetur ute å prøver å snakke..litt småirriterende xD

  1. Hei! Den heter Satisfied – radio edit med showtek. En Instagram-følger som tipset meg :-D

   Haha, sorry ass, jeg hører jo selv knapt hva jeg sier på de der snappene, så du kan «trøste» deg med at jeg i 99,9% av tilfellene ikke sier noe verdt å høre uansett ;-)

  1. Hei! Vet du, jeg har ingen spilleliste. Faktisk har jeg ikke egen Spotify engang, jeg har bare logget meg inn på storebror sin og søkt på random sanger. Sorry!

 2. Du må ta på solbriller på barnet ditt. Ser så merkelig ut at dere voksne bruker briller, men barnet får ikke.

  1. Har du noen tips til hvordan jeg får henne til å beholde solbrillene på? Jeg har selvsagt briller til henne, og tar på både det og solhatt men hun bare river de av..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s