I go, you go

Jeg og Ian lå på stranden i dag og planla at vi skulle løpe intervaller når vi kom hjem. Jeg først, og så han, mens jeg badet Kaia og sånn for kvelden. Sånt er lett å planlegge når man ligger på stranda med en kaffe i hånda og masse energi, men det er noe helt annet å faktisk gjennomføre når man kommer hjem helt skutt etter en dag i sola (det er sykt hvor sliten man kan bli av å gjøre ingenting!). Jeg hadde derfor mentalt bestemt meg for å skippe trenings i dag, men så foreslo Ian at vi skulle gå opp i 38ende alle 3 og kjøre intervallene i «I go, you go»-stil. Så før jeg fikk tid til å finne på en unnskyldning svarte jeg ja, og skiftet til treningsklær.

Vi tok utgangspunkt i mine standard 30/30 sek intervaller med start på 17km/t, 2% stigning, og en fartsøkning på 0,1km/t for hver intervall. Jeg gjorde én intervall, hoppet raskt av mølla, og så hoppet Ian på og løp en intervall. Det gjorde jo at det ble litt dødtid mellom intervallene, så strengt tatt ble det vel nærmere 25 sek på og 35 sek av i dag, men hva gjør vel det når alternativet var å ikke løpe i det hele tatt? Dessuten økte vi tempoet helt til 19km/t, dvs vi gjorde 21 intervaller, så jeg var mer enn fornøyd med innsatsen etterpå.


#ianmademedoit :-D

Snaiks!

5 kommentarer om “I go, you go

 1. Hei! Jeg lurer virkelig på hvilke sko du anbefaler til styrketrening/kombinasjon? Jeg har fortstått det slik at man ikke bør bruke sko med særlig demping og helst flat såle.. kjæresten min er kjempeflink på styrketrening og han bruker flate tøysko eller trener uten, men ser at du bruker treningssko og det vil jo jeg gjerne gjøre også. Mulig jeg henger meg for mye opp i det da jeg ikke er like god på treningsfronten, men har perioder der jeg trener masse og har lyst til å komme i gang igjen, men motivasjonen har blitt dempet av at jeg aldri klarer å forstå hvilke sko jeg skal kjøpe meg! Setter veldig stor pris på svar og hjelp.. :D Du har en herlig og motiverende blogg!

  1. Hei! Åh, da synes jeg virkelig du skal skaffe deg et par nanos fra Reebok, eller metcons fra Nike. Sistnevnte synes jeg er penest å se på, men begge er bra, passelig stabile og fleksible sko for styrketrening. Dersom det er skoene som står i veien for motivasjonen til trening skulle jeg nesten ønske du kunne hentet ett par fra meg. Jeg har jo to,tre, fem, seks par til overs liksom ;-)

   Håper du finner ut av det og koser deg på trening!

 2. Hei Inger
  Jeg lurte på om du talte antall reps når du gjorde 60/60 knebøy? Jeg testet det ut i dag, med 50 kg som jeg så du gjorde, og er selvfølgelig nysgjerrig på hvordan jeg ligger ann i forhold til deg :-) Jeg klarte 14 og 13 på det siste men kunne nok presset meg litt mer…

  1. Hei! Nå har jeg kjørt den økten to ganger, og første gang ble det: 23-24-21-18-22, og andre gang: 24-22-20-18-21. Tanken er at man skal klare pluss minus 20 reps, så jeg ville testet med f.eks 45kg om jeg var deg. Kjempekult at du testet, og 14 reps er bra ass! Den der pausen mellom er jo omtrent ingenting!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s