Det fins ikke dårlig vær..

Jeg føler jeg har blogget ulovlig mye om dette været i det siste, men det er mye uvanlig som skjer på den fronten. I alle fall til Dubai å være. 

Det var kaldt og overskyet lenge, så ble det helt herlig, passelig varmt, og så ble det plutselig dritvarmt, type forsmak på sommeren, og så overskyet. I går var det sandstorm, og i dag regnet det.

I vanlige fall ville jeg bare syntes at det var digg med litt variasjon, men det er jo ikke like gøy når man er på ferie her i en uke og det er sol typ en dag. Så i morgen håper jeg virkelig at Dubai viser seg fra sin beste side igjen, sånn at jentene får en fin siste dag på stranden. På torsdag reiser nemlig Marie hjem igjen :-(

Men altså, når man er sammen med de man er glad i spiller jo været mindre rolle, og vi har kost oss med både bading og trening i dag til tross for kjølig luft (i følge Marie var det altså varmt, men jeg har nok blir bortskjemt) og regn.


Nå er venninne, mann og barn i seng, så jeg får joine dem!

Snaiks!

2 kommentarer om “Det fins ikke dårlig vær..

  1. heei! Har fulgt med på bloggen din veldig lenge nå og synes du er utrolig flink! Jeg ønsker å reise til Dubai nå i juni så har noen spørsmål til deg som bor der. Hvordan er klimaet på denne tiden i forhold til andre måneder, er det veldig varmt? Har også sett at ramadan er i juni å år, og lurer på om dette setter en demper for ferien? Går det fortsatt å spise ute, er kjøpesentrene/museene/turistattraksjonene fortsatt åpne? Hvordan er det med stranden?
    Med vennlig hilsen ivrig bloggleser! :- )

    1. Hei Marthe! Jo, det er veldig varmt i juni, men det funker jo så lenge man er innstilt på det tenker jeg. Selv går vi på stranda i juni også, men vi nyter ikke på samme måte som f.eks nå. Kjøpesentrene er åpne under Ramadan, men visse restauranter er stengte. Det går fint å gå på stranden, og man kan drikke der, vi pleier bare ikke gjøre det så åpenlyst i tilfelle, men det er tvilsomt at de som faster oppholder seg på stranden uansett. Det setter jo en liten demper, men til gjengjeld er dette en veldig rolig og behagelig tid å være i Dubai på :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s