Svar på spørsmålsrunde: del 1

Åh lol. Innledningsvis i filmen nedenfor sier jeg at jeg håper jeg kommer gjennom alle spørsmål fra dere 49 stk som sendte inn. Hehe. Jeg fikk svart 10 av dere før Kaia våknet.

Har også innsett at det å filme svarene i stedet for å skrive faktisk er mer tidkrevende enn alternativet, fordi jeg kun kan gjøre det mens Kaia sover, pluss det tar typ ETT ÅR å laste opp videoen her. Den er 25 minutter lang, så det tar jo en helsikkens tid for dere å se igjennom også.

Så, selv om tanken var god får dere resten av svarene skriftlig :-D

God søndag!

5 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde: del 1

  1. Artig med video! Og du har en flott og inspirerende blogg! Men jeg lurer på hvor genseren din er fra? Den så veldig fin og behagelig ut!

  2. Forstår at du ikke opplever å bli undertrykt som kvinne i Dubai. Men det føles litt feil å høre på når du fremstiller det som om det ikke er kvinneundertrykking i Dubai at all. Har selv vært der (og digget det) men det var ikke til å unngå at mange lokale kvinner ble behandlet og har et helt annet liv enn det vi i Norge har. Snakket med flere som hadde flere koner og kone som ikke fikk gå ut alene, noen kvinner er totaldekt slik at man ikke engang kan se øynene deres. Mange kvinner får ikke kjøre bil eller arbeide. Så selv om du har det topp i Dubai, er det viktig å huske at ikke alle kvinner i Dubai som har det som deg.

  3. Veldig gøy med videoblogg. Håper du tar resten av spørsmålene på video selv om det er mye jobb. Sååå mye morsommere enn å bare lese svar..

    ;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s