Jenteweekend

I går reiste Ian til Sverige for å gå på kurs, så jeg og Kaia er alene hjemme. Jeg anser meg selv som veldig, veldig heldig som fortsatt får lov til å være hjemmeværende husmor, men det er likevel alltid godt når Ian kommer hjem fra jobb sånn at jeg ikke må være 100% mamma 100% av dagen. Men frem til mandag er altså det ståa. Eller, jeg jobbet litt i går og skal jobbe litt i morgen, og har heldigvis god barnevaktshjelp til det, men ellers er det meg og Kaia for alle penga.

Så for at det skal bli en win-win for oss begge så tilbringer vi mesteparten av dagen på stranda. Kaia får lekt og badet med andre kids, mens hu mor får slappet av i bikini og trenger ikke stå for noen som helst underholdning. I går var vi på stranden i hele 6 timer, og i dag ble oppholdet til og med enda lengre. Kaia sov i 3 (!) timer, og da hun omsider våknet delte vi en pomfri og plasket i bassenget til solen holdt på å gå ned. So far er det ganske så chill å være alenemamma, men bare så det er sagt: hatten av til dere som er alenemammaer på fulltid. Respekt ass!


Når Ian er ute og reiser tenker jeg alltid at jeg skal legge meg tidlig, typ når Kaia legger seg, men så sitter jeg nå her, klokka ti over ti og lurer på om jeg skal åpne dagens første sjokoladeplate. Ja, du leste riktig; jeg har ikke spist sjokolade i dag! Men jeg tror faktisk jeg skal være smart og legge meg i stedet. Sjokoladen er jo der i morgen også ;-)

Snaiks!

2 kommentarer om “Jenteweekend

  1. Ah, kjenner meg så godt igjen! Sønnen min er et år neste fredag og jeg begynner å jobbe på mandag (!). Mannen min er friluftslivlærer på vgs og er derfor en del på turer gjennom året. Før vi fikk barn så jeg på disse turene hans som litt «deilige» og prioriterte å treffe venninner og sånne ting, men nå etter vi fikk barn og kiden er mitt ansvar hele døgnet, teller jeg bare timer til han kommer hjem igjen. Den ene gangen han var på tur nå i vinter, hadde sønnen vår feber de fire dagene han var borte. Lurer på hvor mange ganger jeg tenkte «creds til alle alenemødre!!» ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s