Sunset

I dag så jeg og Kaia solen gå ned fra stranden. That’s a first! Men til tross for en kortere middagslur enn vanlig har humøret vært upåklagelig, og tiden bare fløy i vei. Det ble pannekake av egg, banan og havregryn på deling når vi kom hjem, et bad, og så rett i seng. For henne vel og merke. Jeg måtte jo oppdatere meg på hva som har skjedd på sosiale medier siden sist jeg sjekket *rister på hodet*.


Anyways, nå er jeg trøtt som fy og skal joine den lille skrotten som ligger i sengen min. Åh, det er så kos!

Gudd nait partypeople! 
Håper lørdagen har vært fin :-)

6 kommentarer om “Sunset

 1. Lite hjertesukk herfra. Jeg skjønner ikke hvorfor du velger å la barnet ditt gå uten uv beskyttelse? Hun har nordisk hud som ikke er skapt for ørkensol og vanvittig mange timer utendørs uten klær. Hvor mye hadde det kostet og tatt på henne noe mer dekkende? Forstår virkelig ikke tankegangen deres. Å utsette barn for den mengden sol kan umulig være bra ift kreftrisiko senere i livet.

  Det hadde vært interessant å hørt hva dere tenker ift solbeskyttelse og barnet deres.

  1. Kjære Lilly, jeg tror og håper du mener vel, men før du kritiserer tankegangen min og arresterer meg for å ikke passe godt nok på barnet mitt, inviterer jeg deg til å bli med oss på stranden en dag for å se akkurat hvor mye sol Kaia eksponeres for. Vi smører henne, har på klær og hun er for det meste i skyggen. Du ser ett bilde eller to av henne, så før du vet hva det dreier seg om så hadde jeg satt så pris på om du lot tvilen komme meg til gode før du antyder at jeg ikke passer godt nok på datteren min. Bare et lite hjertesukk herfra.

 2. Hoi.
  Kudos til besserwisseren over for glimrende kommentar….NOT!!
  Har du tips til småbarnsfar for å holde poden i skyggen (innimellom hvertfall) mens man er på stranden? Snakker vi spann og spade, bøker, leker ol? Erfaringsmessig vil arvingen gjerne ut på eventyr og da kan det fort bli langt mellom skyggene :)

  1. Nei, jeg har dessverre ikke så mange tips. Vårt beste triks er nemlig badebassenget, for der er det skygge, og problemet er løst liksom, men det er kanskje ikke like lett å fikse et sånt liksom :-P

 3. Heia! :-)
  Vi bor i Harstad, har en gutt på 2 1/2 år også kommer det en til i september. Vi tenker å legge turen til Dubai rett før eller rett etter jul også lurer jeg på hotell du vil anbefale? Jeg kan tenke meg å løpe før frokost 10km med deg ;-) og bo barnevennlig. Min mann har løpt EM så vil bor gjerne på et bra treningssted:-)

  Smil fra Julie

  1. Da anbefaler jeg Westin eller Le Meridien Mina Seyahi. Jeg vet jo ikke hvordan rommene er, men strand, beliggenhet og mtp barn er det perfekt. De har bra gym og så er det ikke langt til SHP ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s